CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Wednesday, December 24, 2008

:..2 in 1..:


hi sume....ni bkn buku2 utk dijual ye...
ni ader lah buku2 yg baru je g pinjam kt library uitm td...
pnjm 3 je sbb perot aku je dh 10 kg...
xlarat nk pikul manyak2...
sebulan la buku ni dok bertapa kt umah ku...
keje melambak nk kena siapkn..adoi...
mmpu ke x siapkn before deliver my babies ni...
target sebulan je prjk ni kena settle...
lps deliver klu leh nk trus present...



ni brg2 babies yg telah dicuci oleh granny...hahah...
nk hrpkn mummy cuci..mmg xsiap2....
biarla granny yg cuci..sbb dia yg sgt excited nk dpt cucu...


sekotak ni pn granny yg g bli...
yg g shopping granny ngn maksu dia...
adoi..klu leh smua bnda nk dicapainye...
klu aku yg g msti xlarat nk jln ngn org yg rmi kt warehouse sale pureen tu...
dh tu nnt msti dok main laga2 perot je ngn makyong2 kt sane...hahaha


erm..next entry...nntkn percutian kitorg ke ulu yam...

2 comments:

pEnNa said...

waa..udah balik sini ye?
;)

cintaKusayangMu said...

aku dh dkt seminggu kt cni...bz je skit...

Newer Post Older Post Home