CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, January 17, 2009

:..Penantian..:

salam semua..
arini terasa nk critekn ttg babies dlm perot...
skrg ni kulit perot ni terasa sakit sgt2...tegang yg terlampau sgt...
ibu kate sbb kulit perot tu xde lemak...tu yg bila baby naik ke area situ, akn rasa terik sgt...
pernah gak aku menitiskn air mata sbb terlalu sakit...
klu abg jep ada..bila babies ngeras, daddy dorg usap je..msti diam n turun blk..
bila mummy usap, xde dorg nk layan pn...lama baru turun....buat2 xtau je ye...
anak daddy tul...
so thn je la...xkn nk meraung kn..COBAAN....
disbbkn kulit perot ni dh meregang kn...
so gatal2 tu mmg ader la...
slalunye pg2 n stiap kali pas mandi aku sapu lotion kt perot ni...
bg kurg rasa tegang nye tu...
so kurg la gatal...
tp lama2 gatal still ader gaks...
nk garu pn xde rasa nikmat menggaruk pn..
sbb kulit perot aku ni dh xde rasa..
cm kebas jek...
mmg cmni ke??
ke aku je yg alami cmni??
pastu lak skrg xleh la nk bersila lama2..atau pendek kate kaki ni xleh nk lipat lama2...
sure akan sakitnye...tp alhamdulillah,xde lak bengkak kaki ni walau dh 29wks skrg ni..
ke blom lg ye??ntahla....
berdebar gak skrg ni...
sbb perot dh besar sgt...aku slalu berdoa..jgn la sakit nk bersalin atau nk bersalin skrg ni...
bkn xbersedia lg..
tp biar la dh smpi msia nnt....baru la babies kuar...
xdpt bygkn cmne aku sorg2 nk bersalin kt cni....
minta dijauhkn la Ya Allah....
aku nk bersalin dgn ditemani abg jep n my family....
p/s:babies..tgu ye.,..jgn kuar dlu..tgu mummy blk msia 4 feb ni..baru la kuar ye...

6 comments:

pEnNa said...

qis..
jaga diri baik2 ye..

Al Qamariah said...

hehehe..sabar ye. Auntie pun nak jumpa korang kat malaysia ni;p

cintaKusayangMu said...

cik penna...tq ye...doakan aku bersalin ngn selamat ye....huhukk..

cintaKusayangMu said...

kam....akk dh xsbr nk kuarkn babies ni..tp kena tgu dlu...tgu dh smpi msia baru leh kuar...

CatlinaFly said...

qis take care..insya Allah sempat balik Malaysia..kan upin ipin qis nak saing dgn baby Catlina nanti kan..gatal2 peyut tu biasalah kulit perut merekah, rajin2 sapu losyen utk hilangkan gatal..pasal baby mengeras bdn tu, huh mmg senak kan, nak2 bila dia menyiku & menendang, heh silap2 duk shuffle dlm tuh!

cintaKusayangMu said...

catlina...qis dh slmt bersalin..lps ni tgu catlina lak...baby girl awak ni bila nk kuar ye?

Newer Post Older Post Home