CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Monday, February 23, 2009

:..crying together...:


arini nk story mori kt semua...
mummy qis spend masa dr pg smpi mlm kt hsptl..
ni betul2 dh nk buat umah n tangga kt hsptl...
cuma lom pacak tiang je nk wat dinding....adoi haii...sbr je la...

nmpk x gmbor kt ats tu..
baby tu ader rupa skit anak mummy qis si abg, Darwish Qhushairy...
lg2 tang mulutnye tu...sebijik sejibon...
hahaha.....

td dlm kul 6 setelah bf si abg..
mummy qis dgn pantasnye g la nk bf adik lak...
smpi kt Darwish Qhuzhairy...
dia wat hal lak..meragam xtau nk ape..
bila bf dia xnk...
bila ltk dlm incubator dia nangis..
ade la dekat 10x dok angkat letak...

dh xtau nk wat cmne..
at last mummy qis nangis bila si adik nangis smbil try nk bf dia....
xtau nk wat cmne....adoi...sedih betul kami ber2...
agknye dia rindu kt ayah dia kot..
arini ayah dorg dh g keje kt penang...
so jd cm kurg kasih syg la...
ksian kamu ber2 ye sayang....

pesanan utk anak2 mummy...
"JGN BUAT CMTU LG TAU...MUMMY SUSAH ATI SGT2.."

10 comments:

gee ryder said...

ciannye dia papa xde...

qis tgl mane? gee skg duk bkt tinggi dkt giant..bru je pndh..sblm ni duk andalas...
kasi no hp ble?
leh gak dtg mlwt twins :)
emel no hp kt rozihana@gmail.com

cintaKusayangMu said...

gee...qis dok kt sg udang...wah,leh lakita berkanalan n jmpa nnt...
ok..nnt qis email yek...

♥ adLya ♥ said...

ciannye kt kembo... kiranya qis ngn asben dok jauh2 ek?sedey kan..kena lak anak2 stil kt spital..xpelah sy sentiasa doakan qis,suami dan anak2 bahagia selalu..cepat2 le kembo kuar spital kan..amin.. :)

CatlinaFly said...

ciannye darwishes...hmm..nak wat mcmane papa & mama berjuang di tmpat yg jauh2...mama nye tak lame dah nak abis study kan?aunty catlina doakan cepat2 korg dpt duk same2..

Ayu Jaffar said...

qis, gamba babies tak bole ambik lagi ke? bila la kak ayu nak jenguk qis lagi .....

ujie said...

salam mummy qis...

tahniah ek.sori lambat nak ucap.bz sikit dgn majlis..

banyak2 sabar..dugaan tu.n jgn tension2.doakan ujie lak dpt baby kembar ek..hehehe

Mama Lyna said...

tahniah qis n husband di atas kelahiran baby kembar
kami ada menjual baby tight, legging, sock and kids outfit
sila layari http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com

Liana said...

Mummy Qis sabo yer...
Bila Mummy qis cakap mungkin dia rindu ayah dia... kak kimm teringat Husna dulu. Masa dalam pantang kat Johor dari hari Ahad sampai Jumaat petang menangis jer... Bila ayah dia balik jer...Jumaat malam sampai Ahad petang, baik jer..tido jer.. Mak kak kimm kata Husna rindu ayah. Sampai kak kimm ambil kain ayah dia buat alas tilam dia ler. Ok ler sket. Ada bau ayah dia kot... Kadang2 kalo dia nangis sangat tel ayah dia suruh cakap dengan Husna... Itu ler Husna..huhuhu...Anak ayah...

eryn@mama tisya said...

lama tk jenguk cni..mummy & bb twin apa khabo..bila nk share gmbr2 bb twin kt pcm??

ctm-cak'on said...

salam qis..isk..isk..sebak lak aku bace story nie, sabar ek, same2 la kite hadapi ujian Allah nie, semoga kita kuat n akan diberikan ganjaran yg setimpal olehNya, amin...

sgt comel si abg, geramnye!!!!!!!!!

Newer Post Older Post Home