CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Sunday, May 3, 2009

JEMPUTAN KE MAJLIS CUKUR JAMBUL DARWISHES


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com





Send a Teddy Gram at BlingPixie.com

16 comments:

bintangku said...

Tq mummy qis.... jemput akak.. InsyaAllah... klu tak der apa, sampai ler akak kat tlk gadong tu..

cintaKusayangMu said...

bintangku: tq kak sudi nk dtg...bg email nnt qis send map..akng sesat lak g umah pak mat tempe...hahaha

bOnda said...

mummy Qis, insya Allah kalau tiada aral, family dari nilai akan datang. emelkan dulu map ke sana kat sini ye, TQVM

bat3sya@yahoo.com

~Atie+Farid~ said...

qis....atie tak brani la nak janji konvoi ngan kak ayu ke tak...

qis emailkan map bg no hp skali...

atiechumel@yahoo.co.uk

Mamamanja said...

kat opis akak xleh tengok kadnya... kena malam kang tengok kat umah. kat opis ni banyak benda kena blok2nya huhuhuh

Ayu Jaffar said...

qisss :(

kak ayu balik perak la ujung minggu nie...sori ye! tak dpt dtg...nk uruskan kenduri adik kt sana...

bintangku said...

sha.shaniah@gmail.com

♥ adLya ♥ said...

mekaceh ye undang kite.. teringin gak nk jumpe sikembo nih..tp cne ntah nk ke klang nun..kalau klang sebelah tnjg mlm smpi dah kita nih..hihihi.. btw 4mei kita ada exam..kena study le pulak..huhuu.. belum rezeki gamaknye nk jumpe si kembo..insyallah lain kali ye...
:)

cIk pEnNa said...

Tq qis atas jemputan..
tapi,
nampak nye cam x leh datam aje..
sedara aku tawennnnn...

aku doakan sume berjalan lancar ye..
;)

zieha said...

TQ U jemput k.zieha.alahai..nape baby twinss nie jauh sgt..kat belah barat sana ..aunty kat timur..nnti aunty kirim peluk sayang je lah yek..
Mummy qis..terima kasih sekali lagi atas ingatan..nnti leh tak mummy qis tinggalkan nama penuh,tel dan alamat penuh dan post kat hahizan@yahoo.com yek!!

Mamamanja said...

ohoo... baru dapat tengok kadnya... :)
jauhnya.... ke klang. rasanya x dapat nak menghadirkan diri. apapun thanks qis sudi jemput akak.

gee ryder said...

alamak qis, im so sorry laa, akak xdpt dtg la nti sbb time tu akak kena jaga booth laa, kena keje..
xde rezki lg nk jmpa..
anyway, tq so much krn sudi jemput...insyaallah len kali kita jmpe k...xdpt nk tgk darwishes :(

ratu78 said...

salam qis
moga majlis berjalan ngan lancar...peluk cium wat baby kembar yg tomei itu...eeee...geram nya....

mama tisya said...

kalo wt kt kramat leh gk dtg..ni kt klang jauh bangat...hehehe..tq for inviting...smoga majlis berjln lancar nanti...jgn lupa snap gmbr byk2 ye..

nikhazifah said...

QIS, ku kt perak ni..kalo ku g esk rmh mu blh x?saje jln2..

Anonymous said...

babies...kiutnyee...-mimie-

Newer Post Older Post Home