CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Friday, August 28, 2009

::.Duta Yusuf Thaiyob..:

hah...besor tul nganga....
cm sebulan xbg mkn gayanye...
siap pegang kotak kuram safia ni...
takut la tu org amik dia nye kurma...

mkn nak...selagi mau...
asalkn jgn tercekik dah la....


ni ghupe budak xmandi pg lg tp dh ngadap fav fruit dia...
msa preggy aritu mmg giler dok suka mkn kurma ni...

selalunye bila time buka pose je...
dorg ni akn dok atas riba mummy qis n mummy qis akn suap dorg mkn isi kurma....
skali lg ye...isi kurma....

dgn semangatnye siap meraong lg klu kurma tu lmbt msuk dlm mulut dorg..



see...kurma safia ni dh tgl separoh....
syabas bete.....heheheh


14 comments:

Zue said...

Sgt gelojoh la klo mamat nie mkn..
xlarat nk lyn..
bkn kurma je tau...
semua mknn pn leh sumbat..
tp, yg leh dimakan oleh bayi la yer...(^_^)

gee ryder said...

pndai pulak mkn kurma yer darwish hehe..
qis, rasanye dorang suka mkn kurma tu sbb dorang tau daddy dorang keje kat tanah arab

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kurma nie mmg sedap .. syiok nya tgk dorg mkn kurma tue ..

Kak Liya said...

kirim le kat daddy wat balik kurma raya ni...ekekeke

bintangku said...

bagus... kurma baik utk kesihatan. Org kata, kalo ngandung mkn kurma, anak yg kuar nnt penyabar. Wallahualam... kata org lar.. Harap twins nie camtu lar :)

cintaKusayangMu said...

angah: aah kn angah ..ank aku ni tolak batu n kayu n besi je...sume nk disapunye...klu dok kt meja mkn tu..melilau sume bnda nk dicapai...

k.gee: aah kak..ingtkn org tua je tau mkn kurma..si kecik ni pndai mkn kurma..agknyela kak..sbb tau ader supplier leh bawa kurma byk2..hahah

k.diana: qis suka yg kurma madu tu..lembut je..yg safia ni xmnt sgt...si kecik ni segala jenis kurma dia suka...

k.liya: daddy bawa blk baju raya mummy n darwishes je..
kurma xtau lak termsuk dlm list ke x..hehehe

k.sha: aah mmg bagus pn kurma utk keshtn..manis tp xkn kena darah tgi...budak2 ni pn suka klu minum jus kismis...tiap2 ari msti minum...

farahfad said...

waaa...kak zu sudey menyepi di samping babies..soo cute ur babies...heee..

Liana said...

amboi...sedapnya makan... nak cikit boleh?

cintaKusayangMu said...

fad: bkn menyepi...bz je lately..hehehe...nnt leh la dtg raya umah akk....

liana: meh la qhuzhairy suapkn...hehehe

Ross Safina Hor said...

Salam...

PENGEDAR PROTECUR-100 DIPERLUKAN DISELURUH ASIA...

Tahukah anda bagaimana untuk mencegah H1N1???
Insyaallah…PROTECUR-100 dapat membantu untuk mencegah wabak yang semakin mengganas menyerang kita semua. Produk kami adalah semulajadi dan ia juga boleh dikatakan anugerah daripada ALLAH SWT kepada hamba-hambanya apabila kita ditimpa masalah begini.

Marilah bersama-sama kita memeranginya tanpa keluhan dan putus asa. Ia menyerang tanpa mengira usia, warna kulit, tanpa belas kasihan(no mercy) dan tanpa memberi amaran. Kini virus H1N1 ini berada dimana-mana untuk memusnahkan kehidupan kita.

Jangan teragak-agak untuk mencuba penawar ini sebelum kita diseranginya.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT…

Hanya RM 38 sahaja sebotol dan tak rugi untuk mencubanya demi keselamatan diri sendiri dan keluarga tersayang.PROTECUR-100 juga dapat membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah:

Kencing Manis
Gaut
Buasir
Penyakit Kelamin
Sinus
Tekanan Darah Tinggi
Obesiti
Penyakit Kulit
Keputihan bagi wanita
Tahap Ketahanan Badan Rendah
HIV Positif
Batuk
Demam
Selsema
Tonsil(Sakit Kerongkong)
Radang Sendi
Sakit Urat
Jerawat/Jeragat

Hubungi ajen-ajen yang tertera didalam blog saya atau anda boleh terus menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
(Ross +6012 4102368 / Mikhail +6012 4839622)

PENGEDAR DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.

http://www.protecur.com/

Selamat Menyambut Hari Merdeka..!

Tcare...Wasalam.

adda said...

wah, dh besar2 dh darwisy kuasa 2 nih.. elok la diorg suke mkn kurma

cintaKusayangMu said...

adda: mujur la kecik2 darwishes ni dh suka mkn kurma...klu iku mtummy dia kecik2 dlu mmg reject kurma ni...hehehhe

mummYaeesh said...

hamboiii sakan ek.. tp baguslah diorang nak makan kurma!

tp kurma yusuf ni mmg sedap kan..

Ayu Jaffar said...

kecik2 lg pandai makan kurma...

Newer Post Older Post Home