CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Sunday, December 6, 2009

:..bottle umbrella..:



 

 comei x payung ni???
kisahnye gini...
ayah qis g outstation 
pastu dia terjumpa la botol ni...
pastu dia pelik tgk ape bnda ni.... 

skali buka..payung daaaa....


unik tul design payung skrg ni...


tp..
pada sesape yg berminat ngn payung ni...
boleh contact qis or my sis ye....

stylobubble@yahoo.com (qis)
or
sms/call: angah: 012 6211 072
zulaiha86@yahoo.com



ada byk lg design lain..
klu nk tgk boleh view kt cni...

8 comments:

kakchik said...

eh, baru semalam kakchik balas mesej dari 'wine bottle umbrella' pasal payung ni. ingat hari ni baru nak jenguk2 blog tu pasal payung RM15 ni. qis ke yg tinggal mesej tu?
payungnya menarik tapi mgkn kakchik tak beli sebab dalam bonet kereta tu dah ada berapa kaki payung dah.

cintaKusayangMu said...

ooo...yeke kakchik...eh rasanye xde la qis antr msg ttg wine bottle umbrella ni kt kakchik..sbb qis xde fb kakchik...mmg qis ada antr msg kt kwn2 fb smlm...

Nana said...

wah unik ek..cute je

MY PrECiOUs :: HaSiF ZafHRaN said...

cutenya qis..pandai diowang buat bg nmpk nice...tapi alahii..bila dh xmo guna tutup patung tue nmpk cm kita berjalan smbil pegang botol laa pulak...heheh :)

cintaKusayangMu said...

k.nana: cute kn..tu la..mcm2 design ada..

cintaKusayangMu said...

mama hasif: aah..tul gak..tp xpe..klu agak2 ada yg nk meraba ke menggoda ke..hempuk je ngn botol tu...

gee ryder said...

husband akak pun dpt 1 payung botol ni msa gi conference aritu...kemas je kan

cintaKusayangMu said...

k.gee: aah kak..sennag nk masukn blk...n xde la basah2 kot lps guna kena ujan..smart la payung ni..

Newer Post Older Post Home