CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Friday, February 26, 2010

:..aksi berani mati..:

adoi....
ni insiden smlm.....
dlm kul 10 cmtu dh bertolak dr umah nk ke cidb, grand season hotel...
beria la smuanye kn...
g ngn 2 org mak buyung n sorg lg xbuyong sgt la...
dgn yakin dan confident nye drive...
dh settle ber biz kt sane..
ptg pack brg, g kt loading bay utk msukn brg2 dlm HO...
skali tu cari la purse.....
'mane ek purse ni??'
abis geledah bag lappy semua..(handbag mmg xbawa..mls semak2 byk bnda nk bawa)
dlm ati "ahh sudah...hilang lak purse haku ni..mati la..."
 
call ibu tnye ada x purse tgl kt umah....
"
"
 
"
"
 
"
"
 
"
"
 
"
"
 
"
ADA.....!!!!
 
Ya Allah..cmne nk giler rasanye....
ngn dh pucat sejuk kaki tgn....
yela..bkn la ada duit tebal cm kamus dewan pn dlm purser tu...
tp ic, lesen, kad bank, kad ins sume ada dlm tu....
gmbr kawin pn ada....hahaha..... (kang xpasal2 abg bangla pn kenal ahkakkkk....mokekeke)
 
ah sudah....xkn la nk berani mati drive lg kan..walau xde lesen pn...
mau terberanak 2 org mak buyong ni kiang klu kene thn ngn pak polisi...

at last...ina la yg kene drive smpi umah....
so, i pn ape lg...
amik kesempatan zzzzzz.....

ngntuk maaaa....bgun awl lyn darwishes main....
tu blom kes dia main dlm blk air pki baju tdo....
nnt ada masa qis crite ek....
sekian ...tu la aksi berani mati yg xbrape nk mati la....
hahahaha
 

14 comments:

Izan Ishak said...

ish...ingatkan apa tadi qis...
suspen kejap baca n3 smpai abis tadi...
hehehe...ada2 je kan. mmg gelabah sgt kalau purse ilang2 ni...

Liya said...

hahahaah camane leh terlupa ni qis....bahaya betul la...hehehe lenkali ajak kak liya sama...kalo qis tertinggal purse, atleast kakliya leh tlg drive...sian mak buyung berdua tgh sarat tu...hehehehe

cintaKusayangMu said...

izaqn: hahaha...suspender ye baca entry..pdhal xde ape sgt pn..mokekekemmg gelabah klu betul2 hlg..xtdo mlm jd nye nnt....

cintaKusayangMu said...

k.liya: xpe..ina lom jd buyung lg..so leh harap lg dia nk drive..hehehe

Manjakusayang said...

hehehe.... buzy sangat sampai terlupa... Akak pun pernh cam tu tau! Yang paling tak bestnya...siap tak ada duit dalam poket! Sib baik ler...kat opis ada duit sikit! hehehe... Sampai kawan akak pernah cakap... ko kan Liana, memang selalu cam tu! Coz, dia selalu kena bayar dulu duit makan kalo akak tak bawa purse! :)

Nana said...

selalu gak terkena mcm tu selalu nye main redah je..psl slalu kena time2 g opis, opis lak xbape jauh ngan umah tu psl selalu brani mati je hehe

QuEeN Of 2 Heroes said...

kalo saya pun sama... kalo carik purse x jumpa mula gelabah x pasal2...duit xle banyak nau...harta karun je yg banyak...jenuh nak wat balik tu,nak kena report2 lak...mintak jauh le..huhuhu

aznitaz said...

saspen qis..ghupenya tggal purse jer..tp 4 sure time tu cuak jap gakk??

CatlinaFly said...

ish mujo ade kat umah, tak tercicir mana2 :) alhamdulillah\\btw qis, jgn lupe join contest kat sini ye?

http://kedaigambarkami.blogspot.com

wanie said...

salam qis,

i ada award utk u tau..;)

tunbegia said...

sungguh saspen,

salamm,

TUKANG KATA said...

Salam Ziarah dari Tukang Kata..

;)

Drama Mama said...

haaa i pun baru2 ni time nak kluar cari purse tak jumpa. cari plak dalam keta takdak gak. dah terkedu. keluar pun tak senang hati.

bila balik rumah cari merata rupanya ada tersembunyi bawah timbunan baju. fuhhhh!!! legaaaa! hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Newer Post Older Post Home