CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, January 8, 2011

JOM BERKELAH DGN GENG KEMBAR


sbnrnye maat qis ni dh ala2 nk terpejam dh....(td ai nangis manyak2...nnt qis cerita ek pasai ape)
tp ku beliakkan gak bijik mata ni demi buat special entry ni....
HUSZAINI  dgn rela hati sudi mnjadi penganjur utk event yg julung2 kali 
diadakan ini....ini khas utk geng2 kembar....tp bkn bermkna mak2 n anak2 geng kembar je leh join..
sape2 yg free sume leh join....
qis xdpt nk jnji bleh join ke x event ni memandangkn daddy darwishes baru je blk ke abu dhabi....
sudah pastilah kaki dan tgn ku kembali xdpt nk memanjang2 mengawal darwishes
yg semakin lama semakin lasak....huhuhuhuh.....
(mummy boleh slim blk mcm zmn anak dara dlu tau...)

so sesiapa yg berminat jgn segan2 utk klik HUSZAINI
nnt leh tau cmne cara2 utk join event ni.....
jom la ramai2 g...leh kenal2...smbil bergmbr2...

6 comments:

Elly & Emmy said...

kita orang pun merancang nak join juga... tapi tak sempat nak war2 kan lagi..

Huszaini said...

Kalau boleh datang yer! Ramai nak tulun jaga nih! hehehe

mummy darwishes said...

elly: kak....akk join ek...doakn qis dpt join gak ye..

mummy darwishes said...

huszaini: insyaAllah qis try arrange cmne nnt ye..

ayien78 said...

geng kembar???awat tk ajak ayien sekali huhuhuhu mcm best jek

mummy darwishes said...

k.ayien: akk bleh join gak...jom la kak....mmg dibuka kpd smua yg ada ank2 kembar

Newer Post Older Post Home