CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, February 26, 2011

:..kekanda adinda..:


 rindu ku pada mu kanda.......
bilakah kekanda akan pulang???
adinda menunggu sekian lama kepulangan kekanda?

cesss...mesti korangs nk muntah ijau lumut kn....silakan ye...hahaha

hatiku sedang gumbira..krn kekanda ku akan pulang esok hari...jam 3 landing kt klia...
waaaahhhhh....mesti korg tertanya kn,nape baru je blk bln 1 aritu....ni blk lg...?
ok...kali ni daddy darwishes blk for good....alhamdulillah.....
setelah hampir 2 thn setgh dok ulang alik abu dhabi -msia...kini masanya telah tiba
utk bersama2 keluarga pula...

huhuhuh....tp xlama pn..mgkin 3 hari...mgkin seminggu....
lps ni daddy kena ke brunei plak....
waaaaaa lg...syukur la ke brunei je...still dlm asia lg...
mane tau kot2 xde teman nk ke china, boleh minta daddy blk temankn g sane knnnnnnn.....

Alhamdulillah lg...sbbnye daddy darwishes kena hntr ke brunei je...
nsbaik xkena hntr ke somaliland...dimanakah itu??

jenuh masa baru dpt tau maybe daddy darwishes mgkin akan ke sana,qis pn dok gugel la...
mane campaknye somaliland tu....

ohohohoho......syukur lg....xkena ke sana...
klu x, bertambah2 kurg la ksh syg yg kami dpt....huhuhuh.....



gmbr yg daddy ltk dlm fb...
menghabiskn sisa2 waktu di bumi abu dhabi...

k.Amy, xdpt jumpa akk...hsbnd qis dh kena blk cni...insyaAllah ada rzki kita jmpa kt msia la ye....
 
sgt xsbr nk tgu esok tghri...nk g jemput abg jep...
dok mencongak2..nk bawa sape g jmput abg jep kali ni...
 
qhushairy ke...qhuzhairy ke?? atau 2 2???
tp cmne nk drive g klia klu bawa 2 org tu...mesti ngamuk klu sorg kena ikat kt blkg..sorg kt plak kt dpn.
ala2 kureng ksh syg la tu klu dok blkg....kononnn...
kena cabut undi nmpk gayanye...

6 comments:

bintangku said...

Wah.... makin sng lar nak jumpa.... dah dkt. :)

Mama Kembar 3 said...

betul tu qies, nasib baik brunei bukan somaliland mana mana ntah hehehe. senang skit your hubby nak ulang alik msia kan, dekat je tu :-)

btw, mama tag u untuk contest ni:
http://mamakembar3.blogspot.com/2011/02/letter-to-sandra-azwan.html

mummy darwishes said...

K.sha: aah kak....lbh dkt lbh erat...hahaha...

mummy darwishes said...

Mama: okesss..nnt qis tgk ye...tq

Huszaini said...

Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

mas saari said...

salam singgah sini n follow geng kembar..

suka tengok anak2 kembar ni walaupun saya takde anak kembar..

salam perkenalan ok!

Newer Post Older Post Home