CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, July 26, 2012

cik comel yg motakkkkk



ha semua....klu kt  fb muka ni mmg dh slalu la dok tepek kt album sana....tp kt blog, ni la kali ke 2... xaci tau mummy ni....
ni gmbr masa qhaiyrah 3m....dh leh guling2 smpi la terkeluar dr landasan tilam zamzam ala kazam ni.....


 ni plak masa minum2 kt breastaurant mummy....smpi usap2 dahi sbb nikmat sgt la dpt minum susu......


ni plak masa follow mummy wat sale kt perbadanan putrajaya..... Alhamdulillah la....qhaiyrah ok je sepanjang mummy wat keje kt sana....good girl...lps ni bleh ikut g keje lg....


sepanjang kt perbadanan tu...smpi 3 4 kali tukar baju.....sabar je la...gara2 terjeluak la...yak yak la.....nsbaik mmg bawa baju extra lebih....klu x, pki la baju tu jugak..... tiap kali ikut mummy g keje...mesti suka nk tkr baju manyak2 kali kn.....


ni lak dgn abg2 yg suka usik2 qhaiyrah....tia kali qhaiyrah nk main playmat ni...mest ada je yg tkg kacau.....yg paling misaukan bila abg adik suka main car kecik dia kt ats tiang playmat ni....diwatnye gedebuk car tu kena kepala cik comel mummy ni...mau x kiawwwww kwn tu.......nau'zubillah....mnta la dijauhkan....bak kata Prof. Muhaya....kita kena set dlm mind bnda2 positif, feel it n do it....so jgn pikir bnda2 negatif sbb tu bleh mempengaruhi diri kita.....so, qis xleh fikir yg car tu akan jatuh ats kepala qhaiyrah...kna fikirkan qhaiyrah enjoy tgk abg2 dia main car tu....




6 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai geram tgk baby girl qis nieh ;-)

watyz said...

wa.. mmy syomel la cik comel tu...

ibh_sue said...

Qis!..
Lamanya akak tak masuk sini. Tau2 qis dah ada bb girl pulak..
Tahniah!..Comeiiinyaa...Geram tgk dia..

mummy darwishes said...

k.diana... coming soon qis doakn akk dpt gegel plak...

mummy darwishes said...

k.watyz... tq :-) hehehe...kembang semangkuk megi mummy nye....hahaha

mummy darwishes said...

kak...dh lma xupdate blog ni...msa preggy pn xupdate sgt.....hehe

Newer Post Older Post Home