CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Friday, September 19, 2014

ABC seksyen 2




Sejak mengandung ni mmg menjadi kegemaran ku utk makan makanan yang manis....bukanla makan sampai tahap nk serah diri potong kaki....just utk hilangkan kepahitan di tekak....

itupun masih lagi tak leh hilang...kena hilangkan ngn buah mangga belakang rumah. sebijik mangga muda tu stok utk 3 hari...makan kunyah sikit2...buat hilangkan kepahitan di tekak....
selalu jadi manga menjolok buah adalah en suami la....tapi buah kat belakang rumah ni xtinggi sangat...berdiri pun boleh petik.... ooooo ada 3 batang pokok mangga chokanan yang dah mula menampakkan hasilnya....nnt ada masa aku amik gambar ye....separas pinggang je tapi dah mula berbuah.....wahhhh seronok.....

okehhhh ni nak cerita tentang minggu lepas...actually dalam masa seminggu dah 2x g makan situ...
tempat yang ku maksudkan adalah ABC seksyen 2 shah alam...

nak review sikit tentang ABC ni...biasa je..just nice...ada aiskrim n biskut love letter kt atas dia..mangkuk besar..mmg mengah nk abiskan...tap makyong kuat makan ni boleh makan 2 mangkuk sekali hadap (ni santapan rimau namanya )....isi dalamnya pun biasa je ..ada jagung, kacang merah, cendol n jelly2 ..kuantitit xde la banyak sangat...sesuai la dgn harganya RM 3,50/mangkuk...

tapi yang beratur kt situ majoriti student, dah mmg kat kawasan student kan...ada jugak bila hujung minggu family2 yang dtg n kalau weekdays tu yg keje area shah alam boleh la makan kt situ....

food court ni terletak dkt dgn kolej melati, yg ada KFC tu...pintu belakang UITM shah alam...

kawasan situ ada masa jammed la jugak....sape2 yg dah g mandi kt wet world tu pastu nk singgah g makan manis2 boleh la ke sana...ada mcm2 lagi yang jual kat situ..antaranya nasi campur, takoyaki...



4 comments:

nini said...

rindu gile abc sek 2niii....sedapppp

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Mandy carelli said...

There are many health disease today which on found only in women and in this blog we discussed about every Home Remedies For Womens Health Issues . Because these disease can never cured by any pill or medicine and most of them are sexually transmitted. To go to the site just find the link in the text.

Older Post Home