CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, January 14, 2010

:..entry rojak sapu sawang..:

 

 ini la yg akan terjadi bila sorg tdo n sorg bangun..
kena kepung yg tdo tu dgn playgym..
klu x..kang ada yg tlg membuaikn....
sabar je la...
anak...anak...




di saat baru bngun tdo...
program wajib...
terjun tiruk ke dlm playgym....
main2...suka2...ketuk2...rebut2...
n 1 lg skrg..gigit2....
huhuhu..

 




adik..naughty ye nk pukul abg....
hah...abg tu geram ape tu...smpi gaya geram nk gigit cmtu...
ke nangis sbb kena pukkk ngn adik....???

aiyakkkk...itupn xleh lwn ke???



last but not least....
masa g merompak kt cadbury warehouse sale...
best2....kami bawa blk sekotak n 2 plastik bag...
hantu coklat betul korang ni kn....
time ni xbawa qhuzhairy sbb dia tdo...
dia kena tgl ngn nanny kt umah... 


26 comments:

h4ni3 said...

syoknya la budak2 2 org nih
jom darwishes, kita naik eroplenn.. syiuuu :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

nak ye darwishes main2 dlm playgym tu...
sy rasa kalo si darwish tu...mesti asik nak kuar je...dok dlm walker pun x sampai 5minit dah sebok nak turun...tambah lg skrg ni asik nak melekat kat ibunya je...huhu

cintaKusayangMu said...

k.hanie: nk bawa darwishes naik eroplen g mane???mummy dia nk ikut gak...

cintaKusayangMu said...

nad: playgym mmg tmpt feberet bdk ber 2 ni..tp kjp masuk kjp kuar..tu je keje nye...darwish mnta ksh syg lbh la tu..tu yg melekat je

mama_iris said...

bape rege playgim tu?

cintaKusayangMu said...

mama iris: ala..xingt la...dh lama qis bli..rasanye 100 lbh skali ngn playmat...aritu bli ngn thu...

wansteddy said...

beshnya 2beradik tu gomol2 dlm kolam

Nana said...

wah bez gile warehouse sale cekelet nsb jauh klw x abes dah tibai seme hehhe

~~@lyci@~~ said...

syok tgk budak berdua tu duduk dlm playgym hehe..

Manjakusayang said...

sama dengan Husna punya ply game tu! Tp, dah lama tak guna! maklum ler rumah kecil kan... tunggu dapat rumah beso..lalalalala

Uda said...

salam..
seronaok kan Qis.. tengok ragam diorang.. tapi kalau time dua2 meragam.. gelabah jugak... nak handle kedua2nya..

cintaKusayangMu said...

wansteaddy: hahaha./..cmu la gayanye klu dorg ber2 gomol2...

cintaKusayangMu said...

k.nana: mmg best pn..puas ati la dpt rembar byk cmtu...

cintaKusayangMu said...

@lyci@: hehehe....qis pn rasa cm nk terjun main dlm tu...

cintaKusayangMu said...

k.liana: same ek??hehehe..tu bila kt thu aritu..maira dh xnk masuk main dlm tu.,.

cintaKusayangMu said...

k.uda: aah kak..btul tu..skrg ni suka sgt 2 2 tu bergayut pastu mnta dukung...adeh...

adda said...

wah happening nye playgym tuh

cintaKusayangMu said...

k.adda: rasa cm nk terjun je dlm tu jugak kn??hehehe

bintangku said...

dah serik rasanya nak pi cadbury warehouse sales nie. masa pegi warehouse sales kat kilang dia, azab rasanya nak masuk situ.... beratur cam nak masuk sempadan jerk... hu hu hu

cintaKusayangMu said...

bintangku: xla kak...aritu xde pn beratur pnjg2...msuk je..capai2 brg..g kauntr byr pn xberatur sbb byk kaunter...mmg best r....rasanye g jcard lg pnjg beratur

Liya said...

sakan korang ni borong-memborong ehh...nak jugak coklatttttttttttt

cIk pEnNa said...

udah besar si twin..
eh ko dha abis study ke?

hehe

cikgupink said...

ermm bestnyeee.tak sabar nak lahirkan babies sayeeee....

salam kenalan dari cikgupink

cintaKusayangMu said...

k.liya: meh r dtg umah..tgl cover coklat je lg..hehehe

cintaKusayangMu said...

sue: lom lg sue..ada lbh kurg sethn lg....

cintaKusayangMu said...

cikgu pink: bakal mummy twins ke..slmt menempuh cabaran sbg mummy twins ye..

Newer Post Older Post Home