CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Monday, January 18, 2010

:.Sape nk traffic dia zzzoooommmm naik??..:


qis nk share info....
slma ni sakan klik2 tp xde pn nk crite ttg nuff ke 
ttg traffic ke kn...
bkn pe mls den nk copy paste bagai segala gmbr..
byk koje lain den kene siapkn...
 
ok..berbalik pd tujuan asal...
credit to kakngah 
 
Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62

YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.

8 comments:

yatie chomeyl said...

ye ke berkesan tips neh? nti dh dpt result, do let me know eh ..hehe

kakchik said...

Assalamualaikum qis.
Kakchik risau nak percaya qis. Banyak tips yang kakchik baca pasal naikkan trafik ni tapi akhirnya kakchik pilih cara sendiri juga iaitu menulis je setiap hari.
Takut kalau-kalau orang ambil kesempatan atas kita.
Setakat ni qis dah dapat lihat perkembangan ke? Kakchik harap jika betul, trafik blog qis akan naik dan terus naik.

Cho Zila said...

salam..
sayapun tercari2 gak caranya tapi tuler selalunya blog saya ni terbiar sepi siapa yang nak datangkan..

Uda said...

selamat berjaya qis...

cintaKusayangMu said...

yatie: ntah la..qis pn xtau..ni baru nk try..nnt qis update ye..nk tgk sejauh mane keberkesanannye...

cintaKusayangMu said...

waalaikumusalam kakchik...tu la ..qis pn xsure kakchik betul ke x tips ni..ni baru 1st time nk try..selama ni dok tgk je la entry kt blog org lain ttg naikn traffic ni...nnt qis update ye klu betul tips ni..

cintaKusayangMu said...

cho zila: tu la kn..kdg2 qis nye blog ni pn sepi gak..lg2 bila kebizian melanda...

cintaKusayangMu said...

mama uda: same2 kita berjaya ye...

Newer Post Older Post Home