CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, September 30, 2010

:..sepetang di EMPIRE @ subang..:


tarikh kejadian: 17 sept...
bdk ni sibuk la pilih cd...bab kopakkan poket daddy dia, mmg serah kt budak2 ni la..(eh..yeke???)
 

poyo je tu konon berani la naik bnda alah goyang2 nyanyi2 ni...
xde mknanye..bila kita masukn syilling je...
dia yg meronta nk turun... seeeppppp poket mummy..
 

oh noooo....
mat lebor ni mmg pantang jumpa car....
sape la yg ajar dia ni....
 
 laling...
its not suitable for ur age k.....
 gadisssssss ini mmg suka jumping2 dlm ni.....
makin terserlah kecomelan & kejepunan nye...
auwwww...

 opppsss...plz do not disturb....
Ir. Qhushairy sdg menjalankan tugas....

 perhatian!!! ada misi yg perlu diselesaikan.....
Arahan dari Ir. Qhuzhairy....

 dh abis main mainan dia...kacau plak anak dara org.....
ish2...xbaik gitu....

 berkenan la ngn design yg ni.....
ok x ek???

 QS : ok dik...nnt abg bgtau mummy
QZ : ok ye??abg berani ke minta kt mummy??mummy tu cengey la....
QS : ala..small matter la....kacang rebus je mummy tu

 QS : fuyoooo....mummy beli ape tu????
QZ : ala...mummy tipu ta ya pa wau (TIPU) je tu....
 tgh dok tgu brg smpi...
skali tu adik qis panggil kata kawan qis ada kt luar...
skodeng punye skodeng..skali tu nmpk mummy of twins gak..kak ayien...
dh la jd pertemuan twins n mummy2 sekelian...
kira mcm mini gathering la ni....
bila twins bertemu twins...suara kitorg je rasanye bergema kt ruang legar tu...hahaha....
mane yg nk amik gmbr nye..nk kejar anak lg....
kak ayien xpe, dia bawa maid kesygn dia....ahkak gak yg jln2 xbawa maid (aku ni kejam skit suh maid keje je kemas umah...hahaha)
kak..kiranye akk la org 1st yg nmpk ape yg kitorg beli..hahaha...kantoi....
nk tau pe benda yg abg jep blnje tu????
hahhhh.....ni dia....

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

 esprit twins buggy yg diidam2kn...
akhirnye mnjadi kenyataan....
tq abg....nnt ayg belanje topup digi 10 hinggit ye....
almaklum la...ai ni kn xbekerja cesss..sila muntah ijau hahahaha
mulai saat ini xde la penuh blkg kereta ngn 2 stroller...
nk tolak pn sng..skali tolak je...
tp biasa la klu g tmpt yg sempit2 tu xde la leh lalu lorry besau ni kn....
so kesimpulannye, kena g tmpt yg lapang2 yg bleh jerit2 dr ujung tanjung smpi ujung benua leh dengor..
 bersama ibu arumi & arumi yg gedebob....
diam je mat ber2 ni kena ikat cm nk trbg ke bulan....

14 comments:

mama tisya said...

bdk2 kalo p tmpt mainan mmg suka la

wah2 si kembar dh ada buggy br ye...siap jmpe ayien lg

gee ryder said...

haa br nmpk twins naik 1 stroller hehe...tp nk lalu kt celah2 bju kt dlm mall xbolela qis hehe..
Takpun nt beli yg jenis dpn blkg pulak :)

ayien78 said...

tu ler... boleh tjumpa kat situ lak kita yer... yg best tu siap cam muka hubby Qis dgn anak2 Qis..cuma pelik mana Qis ni...siap salah tegur... hahahahar ingatkan yg lagi satu tu Qis cuma pelik sbb muka lain plak kat Blog hahahahar
nice knowing u Qis... geng twin

eLYies said...

wowwwwwwwwwwww..pinjam bleh stroller twins tu..heheheh

jumpa ayien lagi tu..best2.... 2 pemandu ferrari tu..semangat yer pi jejalan...

Lyana said...

mak aiii...dak kembo ni nak lagi dok dalam stroller eh...bagus btol...ara masuk stroller sudah meronta2...de nak dok dalam troli jek..hukhukhukhuk.....

cintaKusayangMu said...

mama tisya: aah kn..dh nama pn bdk2...bkn main hepi lg dorg...best best dpp jumpa k.ayies..xsngka plak agenda kitorg aritu sama...

cintaKusayangMu said...

k.gee: tu la kak..sng bila skali tolak je tp bab nk lalu celah kain baju tu mmg xdpt la...stroller dpn blkg??oh no..mmg xtersenarai pn nk bli yg cmtu..mesti xde sape yg rela dok blkg...semua nk tgk view dpn..

cintaKusayangMu said...

k.ayien: xsngka kak..betapa keciknye dunia...plak tu agenda kita cm jnji2 je..akk mkn KR dlu baru g toys r us..qis plak g toys r us dlu baru g KR...hehehenice knowing u too kak...

cintaKusayangMu said...

k.elyies: boleh2mai la dtg amik ...hehehe....nsbaik dorg ok je xde pn meronta2 nk turun...tp ada mood gak klu time ok, xde la ngamuk nk turun...biasa la budak2...

cintaKusayangMu said...

yana: yeke??alhamdulillah la dorg ni still ok lg nk masuk dlm stroller ni...kdg2 yg suka wat hal si abg la..tp klu time dia mls nk jln..mmg 2 2 stay je dlm ni...ayra nk bebas kot..xnk dok dlm stroller dh..

CatlinaFly said...

qis...kalau ade trunki nun di sana dgn harga murah please roger2 me ok..:)

cintaKusayangMu said...

catlina: okesssss....no problemo...

Ct SoLeHa said...

comel nyer twin ni..bermain2 dorang ni

cintaKusayangMu said...

cik ct : tq2 kak...kami xde la comei sgt..comot je yg byknye...hehehe

Newer Post Older Post Home