CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, October 10, 2013

Kedai baru

Assalamualaikum...

dah lama xupdate blog ni...sorry la ye kpd yg jengah tp tgk xde ape2 story baru...

kebizian yg melampau smapai waktu mkn pn xbetul...tdo pn dok ingt keje je....mcm2 dok berlegar dlm kepala otak ni....

just nk share ngn semua yg Qis skrg ni tgk sibuk handle my new business.... RESTORAN HANNOON AL ARAB, SETIA ALAM.





TAHUN 2011 ARITU iKRAM dINZLY FORM jjcm ADA DTG makan n shooting JJCM kt Hannoon Al Arab...nnt ada masa qis up kan video dia dtg mkn aritu ye...



klu nak cater ngn kami pn boleh... just call or boleh dtg utk further discussion...
wedding, engagement or birthday party...smua boleh.. =)


food delivery...
boleh call or email or wassapp utk order delivery...sekitar KL, Klang, shah alam n mane2 area yg boleh dijangkau inshaaAllah kami hantar...




search kami di sini HANNOON AL ARAB


map ni bg memudahkan kpd sesiapa yg nk cari kami...boleh keluar exit setia alam or klu dari klang, boleh ikut ke arah klang sentral...



ni hotline kami....


boleh take away...nk senang n cepat..call me n order then bgtau nk pick up pukul brape..by the time u sampai, the food dh siap... senang kan...

wassapp me 012-343 0706


so, last but not least...jemputla dtg ke Hannon Al Arab...nk dtg hello2 qis dlu..so nnt bleh la kita jmpa kt restpran nanti... 



3 comments:

chepah ila Hussein said...

done!
but will come back later!
hehehehe...pastu nak singgah pasar malam depan kedai...
tetttt-

hazlina azmi said...

bestnye nasi arab...Blogwalking..jom kita bertukar2 link…and follow each other
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

nini said...

wow....cam best...gud luck yer....

Newer Post Older Post Home