CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, June 6, 2009

:..aku geram..:

nmpk ni tulisan kaler merah ni..
ni mmg tgh marah ni...
geram tul bila tgk tv kt indon ni....

leh lak nk gaduh ngn m'sia...
siap student wat demo merata2....suh antr la student msia blk..
pastu lak...soh stopkn hubungn diplomatik ngn msia...

wei...korg sedar diri x...
yg kitorg ni byr yuran kuliah korang..
tu pn xreti nk bersyukur ke...

sorg student msia=40 org student korg tau...
tnye skit..kitorg byr yuran brape juta sethn???
kitorg byr 40 juta tau x....

tu blom student medic lg yg bry 60 juta sethn....

hangin tul aku ngn korg ni...
wei...bersyukur la wei...
klu kitorg ni xbwa duit msia dok jual kt cni...
tgk skit ekonomi negara korang cmne....

hny sbb ambalat n manohara tu.....korg dh gesa pemerintah korang utk stop hubungn diplomatik ngn msia...
be profesional la..
korg tu student..
so wat la cara student...
jln kn je la tnggnjwb korng tu as a student....

korg ingt aku xperasan korang pndg slack kt kitorg..
berani korang nk kcu kitorg..
korg x tgk lg black belt aku ni....

ckp siang pndg2....ckp mlm dgr2..

klu kito antor blk sedara mara korg yg tgh keje keras kt msia tu...
ape korg nk mkn???

lu pk la sendiri.....
nk marah???marah la..
aku xtakut....


10 comments:

Kak Liya said...

uiks....sabo yeop...sabo....DIorang memang tak tahu kenang budi...Tak yah la pedulikan diorg...wat dekk je...

cintaKusayangMu said...

k.liya...kdg2 wat derk gak..tp bila berdesing telinga ni dok kena perli ..ader gak rasa nk pangggg je....xdpt nk panggg...jeling pn jd la...dia tau la kn yg kita mrh ni...

cIk pEnNa said...

Qis,x pe qis..
ko study aje kat sana..
dorang mmg!
x tau nak bersyukur!!
alaa..dorang dtg sini banyak aje yg wat hal..mencuri la bagai!
lagik kurang ajo!

aishhhhh...
aku pun turut ter'emo!

cintaKusayangMu said...

cik penna: mmg aku xsbr nk abis study kt cni...nyampah dh ngn org indon ni..ader je nk wat taik ngn kita....ggrrr.....

LyDia DeLia said...

aku pon hangin ngan dorg ni..tak sedo diri!! geramnyeeeeee!!!

cintaKusayangMu said...

lydia: bagus..ko pn leh join ku club hangin..hahahha

bintangku said...

itu namanye, tak sedor diri.. btul tak?

cintaKusayangMu said...

bintangku: betul kak..mmg xsedor diri dorg tu...

~Atie+Farid~ said...

bongoknye indon! tak sedar diri...dah la kaum die dtg tmpt kte buat mcm tmpt BAPAK die....dir kat sane nak maki hamun malaysia plak....mangkuk ayun betul!

cintaKusayangMu said...

k.atie..mmg mangkuk hayun pn..meh kita hayun kn mangkyuk kt muka dorg lak..geram tul..dorg dtg sane kita bg mkn...kitorg kt cni nk di maki2 lak...ggeram nye...

Newer Post Older Post Home