CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Monday, June 8, 2009

:..dinner ngn piring terbang..:


tgh2 pose ni tgk gmbor cmni..adeh...teringin nk buke pose mkn pizza lak..
hahah...
ni baru je g mkn ari jumaat lps ngn housemate mummy qis si ika..
yg sorg tu diba...

air mummy qis yg paling sedap...
ape ntah nama dia ..lupa lak...
tp mmg stiap kali mkn pizza msti order bnda ni....
hehehe


yg ni msti ingt..tuna fussili spaggethi...
dr msa pregnant smpi la skrg still suka giler mkn spageti ni...
pedas2 gitu..
tu pn kurg pedas...add ok chilli powder...
sedapnye...

9 comments:

SyaNa said...

kaget jek baca "piring terbang"
hahaaa
sedap nye qis..

cintaKusayangMu said...

k.syana:hahaha...tipah tertipu ke???...kahkahkah..

cIk pEnNa said...

amboi..
enak nye!
mana piring terbang nye yang?

hihihi
;)

gee ryder said...

dah terliur nk makan pizza la pulak..
tajuk sket punye pelik hehe

Nana said...

wah terliur

ctm-cak'on said...

tetibe same lak kite tgh mkn pizza ek ;) (tp aku mkn kat umah je wei x larat nk jalan...hehehe)

aku paling suke LASANGNA, mase morning sickness teruk giler aritu nk gak mkn last2 kuar balik, huhuhu...

cintaKusayangMu said...

cik penna: tu la piring terbang aku..hahah...dh msuk perot dh...di mkn oleh cacing2 dlm perot aku laks...

k.gee: ape lg bawa la ank akk g mkn pizza arini...

nana: kak..dh terliur ye..hehehe

yam: ms ngndung dlu aku asik mkn fast food je..abis la nnt msti anak2 aku asik mnta mcd n pizza je..kopak mak pak dia..

bintangku said...

alamak... nampak lazat lar plak spaghetti tu. Nie yg buat nak gie pizza hut nieh.

cintaKusayangMu said...

k.sha: ajakla najmi n ayhnye g pizza..sedap tau..hahaha

Newer Post Older Post Home