CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, June 6, 2009

:..kerete merah kami..:


best la mummy dok kt krete baru yg mummy bli ni....
mmg la best..sbb jauh dtgnye krete tu...

mummy pikul masuk dlm kargo tau...
xpe...utk ank2 mummy....mummy snggup pikul ape pn...


ewah....lebor tul senyum....hehehe

suka sgt la tu..
bila ptg je si kembor ni suka tul la nk dok dlm stroller ni..
pastu jln2 kt dpn umah..
amboi..pandai tul....
aritu g jenjalan kt jusco bkt tgi pn bkn main lena lg tdo dlm tu...

bagus anak2 mummy....
lain kali leh g lg ye...
kita ajk daddy lak nnt...


bkn xnk amik twin stroller..
tp xtau nape sume org dok ckp better amik yg single cmni...
tp yg letihnye mummy qis la...
klu nk g bli brg dapor ke....jenuh kena angkut satu umah..
sbb nk jd tukang tolak...huhuhu....

nk cari la stroller connector tu....
mane nk cari yek???


20 comments:

Hayatie said...

wahh..dah berstroller. Sapa yang kata bagus amik satu2..adoi. Kalau ku, ku amik yang twin juga..bukan yang berkembar lekat kiri kanan tu yang lebar tu, tapi die berkembar depan belakang, maknanya seat die bersusun lah cam ketepi depan dan belakang,so handle die die satu juga, tak lebar, cuma die panjang sket dari stroller biasa sbb ada 2 seat, smart beb... erkk paham ker imejinasi ku ni..ihikks

cintaKusayangMu said...

ku phm tha...
tp mslhnye ku ksian klu stroller yg mu ckp tu..anku yg kt dpn nnt xleh nk baring ngn selesa...
plak tu pki stroller tu nnt kjp je..
sbb nnt anku yg kt blkg tu kaki dia sempit nk julurkn ke bwh..
ku atrget nk stroller yg sebelah2...tp yg ku nmpk style buggy gitu..ank2u kecik lg..xsesuai kot pki buggy style cmtu...

ayahdarwishes said...

salam anak2 daddy..suka tul ngk darwishes naik stoller hepi tul..
alahai rindunye daddy kt korg berdua..emm daddy dh ngk jubah hehehe comel utk ank2 daddy.. mesti cun punya..kn
sayang anak2 daddy ni byk2.
mummy pn dpt gak syg dr daddy,lg byk hehhehe RINDU PADAMU n ANAK2.

cIk pEnNa said...

alahai..si kembar nih..comei nyeeeeeee...

;)

cintaKusayangMu said...

ayahdarwishes: anak2 pn rindu gak kt daddy....xsbr nk tgu daddy bwa blk jubah utk darwishes...leh gmbr satu family raya thn ni...

cik penna: hehehe...bila ko nk dtg tgk si kembor ni yang oi???

CatlinaFly said...

yihaa..bestnye darwishes dah leh g jenjalan dgn stroller...e-ein blum lagi....nantilah bila e-ein dah balik..stroller warisan ultramama dah ade kat umah kluang nih! :) pelok ciyom to darwishes ye..mmmmuuaaahhhh

CatlinaFly said...

hahaha..lupe lak..stroller merah leh masuk contest cutest baby(ies) in red!

gee ryder said...

cantikk stroller...

camnela gayanye nk angkut dedua camni huhu

cintaKusayangMu said...

catlina: stroller warisan pn still leh guna xpe....bagus tu...dh jimat dr bli stroller baru..cm qis ni hah..skali sambar kena 2...xaci lak klu satu..huhukk...bleh ke stroller merah tu msuk contest.??cm xlayak je...huhuhukkk....

k.gee: mmg pengsan pn klu nk angkut...dh abis pk xtau nk wat cmne...kang payah2 sgt sorg dok dlm sling...sorg dlm stroller...smpi tgh jln mummy kejong....hahahah

SyaNa said...

haah qis kalo yg twin stroller tu lagi senang mau tolak..
tapi better yg kembar kiri kanan tu..kalo depan blkg mcm sian jek kt yg blkg tak nmpk view
heheee

Liana said...

wa...bagus..bagus...dah ada kereta. Senang nak gi jalan2. Nanti boleh jalan2 dengan Husna yer...

cintaKusayangMu said...

k.syana...mmg niat ati nk cari stroller yg tepi2 tu...tp ntah nape sume org kate better amik 1 1 cmni...boleh sakit jiwa tau bila nk kena ikutkn kate org ni....tension tul..yg ssh lastly mak pak dia gak...gggrrr...

cintaKusayangMu said...

k.liana: best..best..nnt leh jln2 ngn husna....hehe....nk g mane ye???wah..blom ape2 lg mummy dia dh pk nk g jln mane...hahaha

Mamamanja said...

memang jenuh ler nak tolak.

cintaKusayangMu said...

mamamanja: xterloka qis kak smpi 2 skali gus..pengsan...

ctm-cak'on said...

oit, cmne ko angkut tue, aku x dpt bygkn cmne ssh pyhnye ko ek nk angkut darwishes ek bile nk soping, lau aku x mau bwk le (dah plan awal2 x mau bwk ank aku iku soping) ssh aku nk cuci mata, ekekeke...

sure beriban abis beli 2 ni ek qis...

cintaKusayangMu said...

yam skrg ni dh ader ring sling..ko sangkut je ank ko kt dpn ko..leh la ko shopping..no hal punye....aku klu leh sangkut 2 2 skali..mmg sng keje aku nk tarah poket laki aku...ni klu sangkut 2 2 skali mau aku blk umah xde bahu dh....hahaha

Ayu Jaffar said...

cantik kete baru :p

waaaa jauh tu mummy darwishes beli...

cintaKusayangMu said...

k.ayu: rasa cm nk let go je stroller ni..nk amik yg twins stroller lak..huhuhuhu...
pki xsmpi sebulan pn...xkn nk let go kn...

adex-aieda said...

hallooo...

xper beli sorg satu stroller...
adex pon ada twins stroller...
yg kiri kanan...kalau dpn belakang tuh setelah dibuat kajian...rasa sungguh kurang sesuai...sebab nanti yg belakang ngamuk xnmpak pemandangan,....samalah ngan PnT tuh...ikot penglaman adex,...
memula dpt hadiah..twins stroller tuh..best gak...bila tolah jerk..glemer...semua tanya twins ker..sampai penat nak cakap...
pehtu..dah besar skit...kekadang depa x suka dok dlam stroller...boring..sudahnyer...kene dukong jugak...
pehtu decide ngan papa...beli stroller asing2...kekadang kalau keluar...hubby out station...adex selalu bwk sorng...so..leh guna single stroller tu kan..xder masalah...
kekadang sorg dok dlm stroller...sorng lagi dok dlm ring sling...ooo..bibiq ikat ngan kain...heheheh

Newer Post Older Post Home