CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, June 20, 2009

:..contest aksi menarik..:


hati ni rasa digeli2kn pulak utk join contest ni...
ni 1st contest yg mummy qis join..
before ni nk join tp ader je halangan...

jmpa contest ni kt blog mama uzma
sila la ke blog mama uzma utk tau details ttg contest ni ye...


Nama penuh: Darwish Qhuzhairy B. Jaafar Siddek (2nd twin~ kiri)
Darwish Qhushairy B. Jaafar Siddek (1st twin~ kanan)

Umur anak: 5 bulan (kategori 1)

kenapa: gambar ni fresh from the oven..sbb baru je capture lps tau ader contest ni..
mummy qis pilih gambar ni sbb si twins ni tido tiru gaya mummy n daddy dorg..
so utk tau cmne gaya mummy n daddy tdo, mummy akn tgk gaya si twins ni tdo...

slogan: walaupun kami twins tp gaya tidur kami amatla berbeza..nk tau kenapa?mgkin sbb kami beza 2 minit kot..klu kuar serentak mgkin segalanye sama..heheh

11 comments:

bintangku said...

mummy daddy derang nie tak leh tido skali ngan darwishes nieh.. kang darwishes jd burger lak. :P

cintaKusayangMu said...

heheh..k.sha..abis tu klu xtdo skali..xkn nk tdo 2x..hehehe...tdo gk..dorg ni kdg2 jd hotdog..bkn beger dh.

SiTi said...

qIS LeH JaDi bIg MaC nNti...:D

gee ryder said...

cute giler tgk dorang berdua ni hehe..
fair la tu sorang ikut mummy sorang ikut daddy..

agak2 qis yg mane?

cintaKusayangMu said...

siti: big mac ye...hahaha..abos la..lps tu aku leh mkn ank aku smpi knyg..hahaha

k.gee: mmg fair pn sorg ikut daddy sorg ikut abg...yg byk ikut qis yg adik(qhuzhairy)..dr muka smpi la cara tdo..ikut mummy dia...hahah

ctm-cak'on said...

cmne nk tmbh sorg lg ni mummy qis, kompem x muat katil dah, ekekek...semoga menang ek darwishes, leh lanje untie mkn2 ek?

cintaKusayangMu said...

yam:tq aunty yam doakn darwishes menang...yam..jwbnye tdo lmbak bawah la bila dh makin ramai nnt..ataupun combine 2 katil king size..bru best...

ct rahani said...

alahai comelnya ur twins..

kakyong said...

ade bb twin yer...
masya Allah, comel nyer... camner lah ibu nyer masa mengandung yer... :)

cintaKusayangMu said...

ct: nk gak twins ke???hehehe

kakyong: cmne qis ms ngndung??cm biase je...xtau la ada beza ke x..sbb ni 1st time preggy...xde problm pn ms preggy dorg...juz msa nk deliver je kena c ser...

BabyGapCentre said...

lowest price ever!!

Newer Post Older Post Home