CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Friday, July 17, 2009

:..jejak kasih..:


2 beradik bertemu setelah hmpir 2 thn terpisah..
prtemuan antara mak dan anak..
prtemuan antara adik dan kakak...
disaksikan ole mummy qis n family..
disaksikan juga oleh family keluara angkat adriana..

si cntik molek ini bernama nur adriana rizki...


adriana di apit dgn mama n mummy dia...


bersama mummy yg sgt sygkn adriana...
ksih syg yg tiada berbelah bagi...


sgt2 close with her daddy...
anak daddy,muka daddy la u ni...



tunjuk perasaan ...
bru bngun tdo...dia ngamuk sakan...
ksianye tdo dia terganggu td...


playing together with her sis...
so sweet...

kulit ikut mummy dia, muka sebijik copyright daddy dia..


adriana with her new family...
so happy...


2 beradik bergmbr bersama..

nk tau kisah sedih adriana sebelum berada dlm
pelukan mummy angkat dia...
sila terjah sini

18 comments:

Nana said...

huhu..sedihnye..

adda said...

semoga adriana membesar menjadik nak yg baik dan beriman.. sedih baca kisah dia.. semoga mama baru dia dpt didik dia dgn baik

~Atie+Farid~ said...

qis..atie ingat...atie menangis bace kisah baby ni....

skang ni pun rase sebak sgt..lagi2 tgk anak ni dah besar...adui...

cintaKusayangMu said...

k.nana: sedih kn..smoga adriana bhgia dgn kluarga baru dia...

adda:mmg sedey bila kenangkn masa silam dia...

k.atie:qis pn dh sedey blk dh..huhuhuh..ade gk mmber pcm yg still ingt kisah hmpir 2 thn lps kn...

Zue said...

Sedih sgt saksikan pertemuan dorg...bile tgk ank sndr xnk b'ada dlm pelukn mama die, rs sedih sgt...anak sndr xnk dipeluk..pape pn, dh hujg pertemuan, kiki dh ok ckit...dpt sentuh2 ckit...

Pertemuan seterusnya:...RAYA!!!...:

bintangku said...

hmm... tak tau nak kata apa... rasa sebak jer... kalo tgk muka dia masa baby, lg ler...

Liana said...

sedihnya... mesti masa tu mak dia tahan sedih kan... Cepat masa berlalu... Dah besar dah...

cintaKusayangMu said...

angah: kita tgu raya ni nnt ..cmme lak reaksi ank beranak ni...sure berderai lg air mata mama dia...huhuh....

liana: kak...mmg mak dia thn sedey pn..dlm thn tu..berderai gak air mata sorg ibu...

k.sha: gmbr dia masa baby ada kt PCM qis letak aritu kn..mmg sedih kn..dh la comel...sekarang segalanye sempurna bg sorg ank kecil yg xtau ape2...

Kak Liya said...

kat mana nak baca kisah adriana ni qis? semua cakap sedih, sebak ni...Liya nak baca gak...

cintaKusayangMu said...

k.liya: baca kt "sini" yg qis letak kt entry qis tu..klu x pn..akk g kt PCM segmen cahaya mata..cari topik "ksian kat dia"

Mama Uda said...

syukur alhamdulillah sebab adriana dah ada keluarga angkat.. masa depannya lebih cerah dan terjamin... pada mama adriana kena lah tabah hati dgn perpisahan itu.. untuk kebaikan anaknya sendiri..

admin said...
This comment has been removed by the author.
ctm-cak'on said...

sedihnyeeeeeee...

wanie said...

qis..sebak rasa baca kisah adriana ni..

cintaKusayangMu said...

mama uda: mama dia dh leh trime kenyataan ..demi utk kebaikan ank dia juga....

yam: mmg sedey pn..kitorg yg ada ms tu pn berjurai air mata...

wanie: sedih kn...

CatlinaFly said...
This comment has been removed by the author.
CatlinaFly said...

comelnye baby adriana..hmm sape yg amik adriana jadi anak angkat tu, sedara mara qis juga ke?oh..maknanye dah 2 tahgun lah nersama keluarga angkat ye..

dah besar dah adriana..tgk gmbr masa baby, lebih kurang muke e-ein masa dlm hari..sedih baca kisah dia kat blog pcm tu..

cintaKusayangMu said...

catlina: aah..ader rupa e ein ms baby...
bkn sedara mara qis yg amik adriana...kwn ibu qis nye ank yg amik adriana jd ank angkt dorg....

Newer Post Older Post Home