CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, July 25, 2009

:..siang mcm ni.., mlm lak mcm ni..:

ish...pesal lak muncung leh wat ikat reben cmtu?
ni la gaye nye budak bolat ni tdo...

dh mmg terbiasa sejak dlm pantang lg tdo atas dada...
slalu kt atas daddy...
bila daddy xde, kt ats dada atok lak...
bila atok xde, kt ats dada mummy qis lak...

ms ni tgh layan crite NUR KASIH...
tgh syiok tgk..skali tu budak bolat ni dh dialun mimpi indah...


abaikan la keadaan sepah cmtu ye..
ada ank twins ni cmni la gayanye..
maid ku yg 'rajin' tu lom kemas lg bilik ni..
ntah kapan mau dikemasnye...
gggrrrrr......


waktu siang lak cmni lak gayanye...
cm koala bear la...hehehe.....
ni la fav position si bolat ni....

siap xgerak tu bila nmpk camera..
tau dh nk kena interframe kt blog mummy dia...
hehehe

6 comments:

zieha said...

beshnya ada bibik:)..sat lagi clear la bilik tu..usah risau..heheh

cintaKusayangMu said...

tu la kak...
hrp2 xde la bibik ni jgn byk sgt cekadak nye...

AshAnas said...

ala comeynye tido cenggitu... anas pun kdg2 lg selesa tido cm kaola bear peluk pokok tuh...

cintaKusayangMu said...

AshAnas: aah...mmg suka tul dorg ni tdo cmtu..
selesa agknye kn...sedap kena peluk lak tu...

adianiez AIDA said...

nurin & syuhada da besar tu pun tido atas dada.. hi hi... mana2 yg free la... ibu ker, ayah ker, atuk ker, wan ker...

cintaKusayangMu said...

Aida: sedap agknye tdo kt ats dada kn...msti rasa tenang je...

Newer Post Older Post Home