CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, October 21, 2010

:..jeng jeng jeng....:


 ok...mula2...sila tarik napas panjang2 dlu ye...
mengucap pn bior la panjang2......
kang ada yg tersungkur kt meja opis kang.....

ok...ok....ok.....

dgn terpampang nye gmbr di ats...
sila jgn buat spekulasi yg bukan2 ye....

saya belum pregnant lg....
cuma teringin n rindu nk preggy lg....
huhuhuh...
ni dh tahap kemaruk smpi dok terbayang upt ni positip.....
tq ye pakcik gugel bg pnjm gmbor...nnt saya pulangkan blk...hehehe

ok...ni nk cerita....
skrg ni UPT ni ada dlm bentuk USB....
mantap kn teknologi skrg....
siap ada gmbor baby lg....
mcm yg kt bwh ni....




gmbr kredit to SINI
xpasti la kt msia dh ada ke x bnda ni....
bnda ni still guna strip..main celup2 gak la ni..cuma nnt strip tu 
kita masukn je kt ujung 1 lg tu....
pastu cocok kt laptop...
kita install dlu software yg dorg bg....
then kita akan dpt tau result nye
so kita xyah la beli n buang upt yg biasa2 tu....
sbb leh reusable (bkn strip dia tau, usb dia tu)
mhl kn upt kt msia ni...smpi berbelas...
qis beli k medan, bari Rp 3000 (RM 1)..murah kn....
 
klu ada sesiapa terjumpa bnda ni kt mane2....bgtau la ek... 
get ready for my 2nd pregnancy...hehehe
bila tu ek?????,,,,hurmmmm



4 comments:

sweetfiza said...

ku fikirkan telah pregnant la tdi ...
hu hu hu.....

cintaKusayangMu said...

sweetfiza: hahahaha...xla...

Ct SoLeHa said...

hehe..igt pregnant gak..tp USB tue sgt comel..hehe..
beli strip sndr ke??
saya leh ambik kan kat hosp kalo nak..hehe..celup2..hehe

cintaKusayangMu said...

ct soleha: hehehehe....xla...leh amik free ek??hehehe....rasanye strip tu kena beli dr supplier usb ni gak..sbb strip yg biasa tu dh siap leh tgk positip ke negetip

Newer Post Older Post Home