CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Tuesday, October 26, 2010

:..saloma ke paloma????..:


 view dr dry kitchen....nmpk mini office kn..
yg ada sliding door tu la mini office...



ni nk msuk master bedroom...pehhh..besar giler..
siap leh menari tango dlm tu...
dia nye wardrobe room mcmartis nye make up room daaaa....
(abaikan gmbr akk ni ek...dia la yg bawa qis g show house ni..
dia dh beli sektul umah kt kwsn ni...umah dia??mabelesssss...) 


 ni pndgn dr dlm bilik ni...



again..mini office...
ntah nape la hati ni tertarik sungguh ngn mini office ni.....hurmmmm....
xdpt nk snap gmbr2 lain sbbnye bateri hs dh king konggggg....
insyaAllah next time k...
ni pn berhajat nk tgk show house sblh umah ni...
ok...sesape yg teringin nk tgk2 or beli umah ni...
g kt sales gallery bandar bukit raja...
developer sime darby property....
starting price umah ni klu xsilap : RM 488k.....
BFR skrg naik tau 2.3%...so klu sesape nk beli umah...untung beli skrg...
lgpn makin lama..makin tgi harga umah ni...
menggila naiknye....

***klu ada sesapenk round2 kt cni tp xtau jln,hello2 qis ye...
insyaAllah klu free, leh qis temankan.....
qis mmg suka jln2 tgk show house ni....hehehe

4 comments:

Hanis Azla said...

cantik.. saya pun suka tgk showhouse.. tp sejak dah ada rumah sendiri ni ada kurang sikit sebab nnt asyik nak berumah baru ajer.. kopaklah pulak cik abg nnt.. he.he.

cintaKusayangMu said...

hanis: hehehehe...xpe...shopping rumah adalah 1 investment...xrugi pn...xpe..shopping byk2...hehehe

b.O.n.d.a said...

488k?
erk! pitam!

syyy...hObby bOnda dulu selalu terjah shOwhOuse ngan ann @ hatiberbunge
sangat sOka buat aktiviti itew..

sila teruskan yea..
peace (-_-)V

cintaKusayangMu said...

hahaha....bonda..kita leh share hobby yg sama..skrg ni dh xjd hobby lg ke??meh kita berjemaah plak lps ni....

Newer Post Older Post Home