CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Wednesday, April 8, 2009

:..air mata perpisahan..:

kali ni kita layan gambar je la ye...
tp mummy qis nk gak celoteh skit2...

ni pic2 yg di amik curi2 oleh adik mummy qis....
org tgh sedey2..smpt lg dia g snap gmbr..sengal tul..

sila abaikan idung ku yg mcm idung badut tu yek..
xthn wooo...sebak nye menusuk kalbu...


mummy nk tenung Qhuzhairy puas2...
sbb nnt msti rindu xtertahan...
huhukkkkk...



lena tul Qhushairy tido...
wat la cmne pn..
ape yg penting..nk tdo (tiru wonderpets..)
mummy...Qhuzhairy n Qhushairy nnt msti rindukan mummy...
nnt mummy call kena suh nenek wat loudspeaker...
leh lps rindu...huhukkk...


mummy nk usap sayang mummy ni...
rindunye....
wawawawa.....( ms taip entry ni mummy qis xthn woo...
melalak kejap..)

30 comments:

ibh said...

UUuuu...sedeynyer mummy qis....Tak tahan betul bila tgk Qhuzhairy..dok pandang mummy dia...
sedey...

cIk pEnNa said...

sedih nye qis..
x pe2..
kuat kan semangat tau..
ko g sana untuk babies gak kan..

jgn nagis2 ye mummy cayunk..

cintaKusayangMu said...

huhu...kak..tu baru Qhuzhairy yg pandang...bila dgr Qhushairy menangis lg la wat pilu hati ni...xthn woooo...

cintaKusayangMu said...

cik penna..aku try gk tabahkn ati ni utk xnangis...tp kdg2 tu ter nangis gak...

zieha said...

alahai...air mata seorg ibu.Kuatnya semangat mama twins nie..kalau zieha tak sanggup nk tgglkan anak..pas tu berjauhan plak gan hubby..adoiiii.:)dulu dok berjauhan gan hubby pun dh terasa siksanya..cabaran tuh..goodluck in ur life and may ur journey comes to happiness :)uikss..tah apa2 ibufiras nie merapu..hehehe

ppb_ppkp said...

sedeyynya,,......
erm..sabar ye..

SiTi said...

sEdEY nyEr aKu qIS..suNGgUh TabAH kO kAN...Klo AKu x Tau LAa mcM MnA..QHUZHairy dOk PeRHaTIKAN mUMmy DIa jEr..

♥ adLya ♥ said...

huhuhu sedeynye.. tabahkan hati ye mummy qis.. dugaan hidup...satu hari nti pastikan bersatu kembali... mcm kita gak..sedey jauh ngn asben. nasib la org belajar nih kan...kena amik smgt mummy qis nih.. :)

cintaKusayangMu said...

kak zieha...mummy qis wajib utk menabahkn diri demi anak2...smoga perjuanagn ini akan membuahkn hasil yg maximum akan datang...xsbr nk blk dok ngn anak2..n yg pentg dpt idup same2 ngn anak2 n hubby...huhukkk

cintaKusayangMu said...

ppb...tq ye...mummy qis tgh sbr la ni...

cintaKusayangMu said...

ko ksian kt aku ye siti..aku ksian kt anak2 aku..pastutnye ms2 cmni aku tgh peluk dorg...dodoikn dorg tdo..ni x...aku dok ngadap laptop tgk muka dorg..huhukkk...(teringat zikir yg aku slalu dodoikn utk tdokn dorg..)

cintaKusayangMu said...

adyla..meh la kita bersama2 berkongsi semangat...smoga kita same2 tabah mengharungi dugaan yg besar ni...

CatlinaFly said...

qis..sy pun sedey tgk gmbr2 ni..sy paham perasan qis..rase nak menitis gak air mata..sabar ye qis..qis dan hubby berjuang di perantauan pun demi anak2 dankeluarga..

ctm-cak'on said...

uuuuwwwwaaaaa...aku pun nk nitis air mata wei, sebak giler! nk plak kene bpisah dgn 3 org t'syg skaligus, aku xdpt bygkn cmne bganda2nye sedey tu wei :( aku harap aku pun dpt kuat mcm ko qis, semoga ko kuat n tabah ye mummy qis ;)

**ank ko punmcm fhm2 jek nk kene bpisah siap tgk mummy die duk sebak2 tueh, isk...isk...sabau ye cyg, mummy kamu bjuang demi masa dpn kamu b2 tue...

ainayin said...

salam qis..aku nangis tgk ko anak banak berpisah..sebak ooo...tak leh tahan airmata aku bila aku tgk muke ko merah padam..huuuuuuuu...wei..aku nak say sorry sebb aku tak dpt jumpe ko ari sabtu tu..nenek tunang aku nazak kat perak..so, ari jumaat tu aku terbang ke perak..ta sempat nak inform ko sebb last minute..sorry erk qis..

lizz@erol said...

salam qis...sedihnye tgk gambo2 qis..ibu mane yg xsedih..even kak lyz blom jd ibu lg...tp kak lyz faham...qis sabar ek..kuatkan semangat..demi anak2...cheer up!chayok2!

SyaNa said...

huhuhu..qis..
aku pn sebak ha...sabar ye

Liana said...

Mummy qis... anda telah membuatkan ku menangis pagi nie...huhuhu...Apapun akak doakan mummy qis...sabo dengan dugaan ini yer... InsyaAllah, bulan depan balik dapat pelok twin tu yer...

cintaKusayangMu said...

catlina...klu awk pn nk menitis air mata..qis ni dh bnjir air mata kt umah tu...huhukkk...smoga berkat doa semua org...qis sbr menempuh dugaan ini....

cintaKusayangMu said...

yam....wawawa....sedey wei...tu rpisah ngn 3 org skali...sgt memilukn...ko xyah la ikut cakon nnt bila dh bersalin..dok umah je la jaga anak wei..aku ni klu dibg pilihan nk dok ngn anak ke ngn blk stdy..aku pilih dok ngn anak..tp ape kn daya..perjuangan belum selesai...

cintaKusayangMu said...

ain...buruk rupa aku bila nangis merah2 cmtu...huhukk..xpela,buruk pn xpe..sbb aku nangis sedey pisah ngn anak2 aku...

ok,xpela..nnt ujung bln ni kita leh la jmpa...aku blk 29hb ni..

cintaKusayangMu said...

k.lyz..doakan qis trus tabah ye...ni smue demi anak2 gak...

cintaKusayangMu said...

k.syana...sebak gak ke??jom meraong same2....huhukkkk

cintaKusayangMu said...

alamak k.liana..akk pn meraong gak ke??pg2 ni sj je nk wat sume org sedey gak..hehehe...
xsbr nk blk peluk dorg....rasa nk trbg arini je ke kl..tp tiket mhl lak..sbr je la...

Ayu Jaffar said...

qis..... :(

tak tau nak ckp apa. sedih sgt tgk gamba berempat tu! cuma qis kena kuatkan semangatlah ye!
Insya Allah babies faham mummy & ayah bt sume nie utk diaorg juga. U

cintaKusayangMu said...

sedey ye k.ayu...tu r..sedey banget...nk blk..nk blk..rasa cm dh lama sgt je xpluk dorg....

gee ryder said...

alahai time ni la plg sedih giler...

cintaKusayangMu said...

k.gee...mmg sedey pn..wawawa...

bOnda said...

sebak sangat2..bergenang air mata tengOk saat2 Qis pelOk bby2 tu..huhuhu..

hOpe mummy Qis dan jep tabah ye..

cintaKusayangMu said...

bonda: masih terasa pelukan dorg..rasa nk blk skrg gak..huhukk..

Newer Post Older Post Home