CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Monday, April 13, 2009

:..cukur jambul @cukur rambut..:


salam semua...
mummy qis n family plan nk wat majlis cukur jambul utk ank2
mummy qis...

gmbr kt atas ni adalah gmbr kumpulan marhaban masa mummy qis kawin..
dan kali ni skali lg kumpulan marhaban ni
akan memeriahkn mjlis ank2 mummy qis nnt...

kami plan nk adekn mjlis tu pd 3 Mei 09 (Ahad)
details ttg mjlis tu akan dimaklumkn nnt...

skrg ni mummy qis kena kumpulkn email address kwn2 mummy qis..
sbb nnt senang mummy qis nk bg jemputan...

so, bloggers sekelian, sila tglkn email anda ye...
darwishes nk menjemput ni...heheh

14 comments:

~Atie+Farid~ said...

mummy...wat jgn tak wat..jgn lupe jemput kami ni ...ekekekekkee

gee ryder said...

ingtkan dh wat tadi ada gambar marhaban tu

Ayu Jaffar said...

qis :p

kak ayu nyer e-mail ko nk jugak ke?????

zieha said...

mmg meriah kalau gang marhabans berzanji..tahun nie mummy twins nk tema kaler apa?..firas dulu tema hijau gan biru..hehehee
jangan lupa pos bunga telur..heheehe:P

cintaKusayangMu said...

k.atie: mmg nk jemput pn..awat xtglkn email address??nk kena babp ni..hehehe

k.gee: sj je wat gimik lebih..heheh..akk kena dtg tau..kita kn sedaerah..hehehe

k.ayu: ala, k.ayu...umah kita dkt je, kentut pn leh dgr..nk kena antr kad jemputan gak ke??hehehe

k.zieha: tu la...nk kena ada tema gak kn..so mummy qis dh plan nk wat tema kaler gold putih..hahaha...

Anonymous said...

Tak tahu hendak menghadiahkan sesuatu kpd ibu anda sempena hari Ibu? atau menghadiahkan kepada saudara mara, sahabat handai, adik, kakak & dll? Kami ada pelbagai barangan utk anda memilihnya. Sila layari http://muslimahfashionhouse.blogspot.com/ untuk mendapatkan tudung Datuk CT, tudung ekin & juga pelbagai tudung pilihan terkini dan pelbagai barang muslimah yang cantik utk dimiliki.

bintangku said...

mesti meriah majlis tu nnt erk qis... jgn lupe, tepek gambo bebyk nnt..

ctm-cak'on said...

harap2 aku de kat kl le mase ni...huhuhu...

SyaNa said...

agak2 nk jemput aku tak??
hahahaa

nnt pelok darwishes kuat2 tau..

mama tisya said...

smoga majlis berjln lancar nanti..jgn lupa posing byk2...hehehhe

virusatu said...

qis..jgn lupe jemput aku..hahahaaha..muke tak malu

cintaKusayangMu said...

k.sha..: nk jmput akk ni..dtg tau...

yam: ko msti dtg..aku xkira

k.syana: mmg nk jmput akk pn..wajib dtg..

mama tisya: akk pn kena dtg tau..leh posing manyak2...

ain: aku xkn lupa jmput ko..

ctm-cak'on said...

ayat mesti tu yg x thn! hehehe...aku bln mei nnt kene duk perak n kedah lak wei, kene adil le dgn fil n mil aku, kang majuk lak depa, ekekekek...

**hope adik ipar aku x anta aku awal le kat utara...

cintaKusayangMu said...

yam..ko kena mai gak..aku xkigha....
ko suh la adik ko lmbt2 skit antr ko..
insyaAllah ri2 geng2 kita nk dtg..ain dh jnji nk dtg..aku lom cntct cik penna n siti lg nk suh dia mai gak

Newer Post Older Post Home