CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, April 25, 2009

:....waaaa....nk meraung....:



waaa.....xthn sgt2...
sedey giler dh ni....
rindu dh x tertahan....
arini xtau nape jd sayupppp sgt2.....

bila tgk je gmbor bdk ber2 ni...
hati disalut dgn kerinduan yg amat sgt...

dok taip ni pn air mate berjurai2....
nk abis dh tisu sekotak...
idung ni dh tersumbt dh..
mata ni dh besor bola pingpong dh...

nk blk....nk blk....
nk pluk darwish mummy ni....
terkenang2 saat pluk dorg...cium dorg...
mandikan dorg..tido same2...

mummy rindu nk BF abg n adik...
mummy rindu sgt2....
dh lama rasanye mummy xpluk cium kamu ber2...

pisah ngn org lain xpe...tp
bila kena pisah ngn anak2 ni rasa lain sgt....
nape la aku xleh nk bawa dorg dtg cni??
nape sume org halang aku dari jaga dorg kt cni??
aku ni mummy dorg...
seolah2 aku xde hak ke ats anak2 aku....

Ya Allah..kuatkn la semangat ku... kuatkn la hati ku ni... utk truskn perjuangan ku yg belum selesai ni....
selamatkn lah anak2ku..
semoga dorg xlupakan aku...
xlupakan mummy dorg yg tlh melahirkn dorg...
walaupun mummy dorg ni xdpt nk tunaikn tanggungjawab
utk menjaga dorg...
tp aku ttp mummy dorg...

dh mmg xthn sgt2 ni...
kabor je mata ni nk menaip...
mummy qis nk g meraong dlu la..
dh xthn sgt2 ni....

7 comments:

izzahazfar said...

salam kak...nape tak leh jaga darwish?sedih nyewr.....

zahpun baru bersalin...start keje 1st day pun mcm tak betul....

cintaKusayangMu said...

huhuh....
zah..qis kt medan, ank2 kt msia...
tu yg xleh jaga dia...
ibu n hsbnd qis xbg..
sbb dorg suh focus kt stdy...
huhukkkkk

bOnda said...

waaaa...bOnda pun rase nak meraung same baca kisah Qis nih..sOb sOb sOb...

Liana said...

Qis...kalo akak family qis..akak pun tak kasi. hehehe...tumpu pd study tu! Ada hikmah sebenarnya Qis tak bawa budak2 tu ke Medan. Kalo Qis bawa nanti siapa nak jaga kalo Qis ada kelas? Qis kena kuat,kena tabah harungi ini semua. Dah tak lama lagi jer... Sabar yer...Qis ingat, Qis berjuang nie semua untuk dia orang juga kan?

cintaKusayangMu said...

bonda: jom meraong same2...sedey sgt2 ni....adoi...

liana: kak, ibu mane la yg bleh thn berjauhan ngn anak2....dgn keadaan qis skrg..sbnrnye qis bleh jaga dorg...sbb qis dh xde kelas..dok umah je wat keje....isnin, rabu n jumaat je g jmpa lectrr....wawawawa

bintangku said...

byk2kan sabar yer qis.. ader hikmah disebalik sume nie.. Mgk ada kebaikkan qis tak bwk babies qis tu. Allah bagi ujian buat hambanya yg mampu w/pun kite rasa cam dah tak mampu. Studi btl2 & grad dgn cemerlang demi anak2. Skali skala, call ler umah mak qis gune webcam yahoo.. :P

cintaKusayangMu said...

bintangku: kak..hari2 dok ngadap laptop dok tgk muka ank2..
ari2 dok skype ngn dorg...adoi..dpt dengor suore dorg nangis pn dh syukur sgt...
wawawa....dok hitung ari ni nk blk....

Newer Post Older Post Home