CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, August 19, 2010

:..gambar2 di tempat kejadian..:

ni la antara gambar2 di tempat kejadian..
abaikan la budah cina yg tgh main ketenteng tu ye...
qis park krete kt tmpt car park yg 1st...
bersebelahan ngn rumput..

close up gmbr cermin yg dh berderai....huhuhu....


kt jln ni la kereta satria merah tu stop kn kereta dia...
so kereta dia sama2 arah mcm qis park krete...
dia dtg dr arah kiri gmbr ni....

nmpk x ada kesan terbakar kt rumput tu..
itu adalah kesan terbakar yg baru...
guard kata sblm ni xde kesan terbakar tu...
kt tmpt terbakar tu antara yg dijumpai lighter murahan, daun terup yg dh terbakar n serpihan bontot
botol kaca hijau(maybe carslberg kot)

close up

sape nk tlg vacum kn kerete qis..huhuh....

**skrg krete dh ada kt workshop...nk betulkn kunci yg problem tu...tu pn dh kena 500..huhuhu...
pastu nk tgu cermin plak...harap2 dptl asettle secpt mgkin....sednynyeeeeeee...

4 comments:

Liya said...

nasib baik qis tak bawak Darwishes ikut gi GM, kan? kalo tak mana diorg nak duduk dgn buasnya lg... sabar ye qis...

h4ni3 said...

haduiyaiii
dugaan tul
sabar banyak2 qis
tak selamat diorg tu buat benda jahat dlm bulan posa ni. Allah sajalah yg membalasnya

cintaKusayangMu said...

k.liya: aah kak..betul tu...klu bawa darwishes jwbnye mmg kena panggil sape2 dtg amik darwishe la..

k.hanie: amin kak..semoga Allah membls segala kejahatan yg dorg lakukan...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adehhhhh sabo jelah .... bulan2 pose nieh ..

Newer Post Older Post Home