CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Monday, October 26, 2009

:..bila daddy kena buli..:


kejadian berlaku masa abg jep bercuti raya....hehehe
xpernah mandikn ank kn...
so kali ni mummy qis dera abg jep soh mandikan ank bujang dia...
hahahaha...

ala...tp kejap je...pastu mummy qis gak yg mandikn darwishes...


sape yg lanyak sape skrg ni?



daddy lepas rindu ngn darwishes...dh lama xdpt main same2 kn...
time ni la..masa abg jep cuti 2 mgu lbih tu la dpt spend time same2...

p/s: msti abg rindukn saat2 cmni kn??sobss...sobsss...

12 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wahhhh papa mithalie nieh ;-)

Liana said...

hehehe... sesekali balik kena buli yer... His...nak kena mummy qis nie!

cintaKusayangMu said...

k.diana: hahaha...mithali ye??erm...boleh laaaa.....

k.liana: bila lg nk buli mmbuli..time ni la kak...hahaha

NurShahFamily said...

hehehehe leh la geng ngan ayah irfan pas ni.... la ni umi dpt la rehat mandikan irfan hehehe.... irfan pun lebih suke mandi ngan ayah dia huhuhuhu
bezanya ayah irfan ari2 ade hikhikhik

hatiberbunga said...

ciannya jarang2 dpt jumpa daddy..
so, ini lah masanya utk membuli dgn penuh perasaan! hahaha...

QuEeN Of 2 Heroes said...

mesti rindu sgt2...ayahnya yg dok jauh2..jarang2 jumpa anak...sy lak yg terfeel sedih gak...sebab ayah darwish pun selalu kena gi keja jauh lama2... :(

kakchik said...

salam qis,
biarlah suami kena buli, dapat juga dia belajar cara nak mandikan anak, barulah ikatan kasih-sayang makin erat kan.
tapi kakchik dapat rasa dari tulisan qis ni yang qis sekarang sangat rindu kat suami, sabar ya, nanti kita kaya sikit kita ke dubai sama-sama. qis boleh jumpa org tersayang kakchik boleh beli abaya.
aci tak?

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

hee..bagusye papanye mandikan anak2

cintaKusayangMu said...

nursha: xde nye qis leh rehat dr mndikn darwishes..bibik mmg xdibenarkn mandikan bdk 2 aorg tu..sama ada qis atau nanny yg kena mandikn dorg...

hatiberbunga: aah kak..bila daddy ade time tu la masa utk membuli...

queen: mmg rindu pn..dgn menatap gmbr2 ni la mengubat rindu di hati....

kakchik: salam kakchik...tul tu kakchik..mmg qis rindukn abg jep pn..rasa meronta2 hati ni nk g sane..tiket AA lak tgh promo ni..ikutkn hati ni mmg nk sgt g...tp dok kenangkn darwishes kecik lg..ksian plak kt dorg nnt...

hari2 bhgia: heheh...time ni la nk buli daddy darwishes

pictures4keep said...

cute giler.. mesti u cair tgk balik gambar gambar diorang ni :)

cintaKusayangMu said...

noami: i tgh plan ni bila nk suh u amik pic outdoor i ngn my family...tp tu la..my husbnd kn xde kt cni..tu yg payah nk plan tu...

pictures4keep said...

hee..no problem..by the time hubby u balik nanti..your boys dah boleh berdiri jalan dah kot..lagi best nak posing nanti.. :)

Newer Post Older Post Home