CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Wednesday, October 28, 2009

:..cukur jambul cucuku a.k.a ank buah darwishes...(ape????)..:zczz


yg mane 1 ank buah darwishes??
tu yg pki gown putih tu..
nama dia Safiyyah Zahrah..
nama glemer dia 'bebet'...


kejadian ni berlaku masa seminggu raya..
tp xsmpt lak mummy qis nk upload gmbr...
skrg ni barula berkesempatan...

yg pki hairband with baju kurung kuning tu ank buah abg jep..
nama dia Anis...

almaklumlah...mummy qis ni menantu bongsu...
so ank buah berderet n sume nye dekat2 sebaya je ngn mksu dorg ni...



qhushairy lak time ni org dok marhaban..dia pn bantai lena...
senang skit bile dia tdo..
leh la mummy dia wat keje lain....

p/s: yg mummy qis pakai tu la abaya yg abg jep bawa dr abu dhabi...hehehe...yg ni abg jep bli kain n tempah sendiri ikut size mummy qis.....sgt2 selesa pakai abaya ni....

5 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

qis abaya tue mcm jubah ker apa eh ??

cintaKusayangMu said...

k.diana: abaya tu mcm jubah tp cutting dia lain skit la dr jubah2 yg e kt msia tu..selesa la bila pakai..lg2 ms preggy...qis ader tepek gmbr abaya kt topik pakaian muslimah kt PCM..nnt rajin akk tgk la...

Liya said...

COMEINYE "PENGANTIN" CILIK TU...BERGAUN SAKAN...HEHEHEHE...MUMMY QIS TAKNAK BUAT BABY GIRL SAMA KE? EKEKEKEKE...LEH WAT CAM MAIN ANAK PATUNG GITIEW...

CikMin said...

darwishes dah mcm anak2 cikmin..ada anak sedara baya2 diorg jek..hhehe..yg tu bebet kan..cucu sedara cikmin lak lelaki tp pangey bobot...hiks..

cintaKusayangMu said...

k.liya: haiii...kak oii....xleh la lg nk bg adik kt darwishes ni..kang terkurang ksh syg lak...nk tumpukn kt dorg dlu la..babak gegurl tu tgu mummy dia dh keje la baru leh pk lg...skrg ni mc dlu deh...

cikmin: pe kata kita satukn bebet n bobot ni..sgt sesuai..dpt kita berbesan (cucu klu cucu kawin kita besan gak ke??mokekeke)

Newer Post Older Post Home