CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Wednesday, October 28, 2009

:..dlm kepala hotak ku..:

huhuu....
serabut...serabut...
dh 2 mgu serabut kepala hi xhilang2.....

jap hilang...pastu dtg lg...pastu hlg lg...
pastu dtg lg....

hahhh....ni dh dtg la tu....
sbb tu dok garuk2 kpla (ala2 ank monyet kena gigit ngn kutu...adeke???)

cmni kisahnye...airasia ada wat promo ke abu dhabi...
g blh rm475....

skrg ni tgk2 cuti ok....mmg time tu lom start ngn klinikal...insyaAllah start klinikal
awal bln 1...
so 1 babak dh settle..

babak ke 2....
dok risaukn si kembar....
nk bawa???ooohhh..xleh sbbnye kena ada 2 org besar utk jaga 2 org kecik dlm flght..
tu menurut statemnt kt skrin AA la....)

pastu klu qis sorg je yg g...............
wawawa....kerinduan akan menjelma pd darwishes....
huhuhuuh.....

ni la namanye di telan mati bapak di luah mati mak (ade ke kate2 cmni???..hentam saje la labu...)

klu xg skrg...bila lg nk g ye???lps ni mmg bz ngn klinikal...
bila dh abis klinikal lak ngn fydo yg xde cuti....

huhuhuhu....
klu cmni smpi bila2 la xg sane.....

menurut kengkawan sekelianzzzzzzzzz.......
pe yg patut den lakukan skrg????
sila bg pandangan kalian yg bernas n jitu n berwibawa tu (ayat pn dh tunggng langgang...)
sekian...

p/s: entry tanpa gambar...sbb pe??xde idea nk letak gmbr pe...kang letak gmbr abaya kang...aku gak yg meraung klu xdpt g...

11 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

adeh kalau kita pun duk pening .. tp x per kot qis pegi sorg dulu ... survey2 ... nanti dorg dah besar skit leh bwk dua2 tue pegi

fiza said...

Salam Qis, ku pon fening qis, mu gi lama ker? klo tak lama, mu gi sorang dulu lah, sbb mu tgh free kan, bulan madu puas2 dulu ngan abg jep (btul kah ejaannya)...ahaks..

Tapi, kalo mu tak sanggup nak tinggalkan darwishes yg cumil itu, mu ajaklah sesapa yg nak gi Abu Dhabi, tapi bayaran di tanggung sendirilah ^_^

bintangku said...

sokong kata2 fiza..
nak bagi idea camtu jgk tp dah ada org bg idea yg sama... tak yah ler taip pjg2.. :)

cintaKusayangMu said...

k.diana: yeke kak??boleh ke cmtu??sanggup ke nk pisah ms kt airport tu??msti tangis-tangisan giler2 nye la...

fiza: salam fiza..mu tlg picit2 kpla ku ni bg kureng skit pening melanda..hahah...mu nk suh ku wat ank lg ke kt sane??gaya mu ckp cm suh ku bg adik kt darwishes je ni..hahaha..klu la ader yg nk ikut ku g tp sendiri sponsor..alangkah gumbiranye rasa hati besar ku ini fiza oii....

k.sha: idea same ngn fiza ye??korang ni pakat2 idea same ni..g dating ktne td ni??

Liya said...

ajak mak ikut sekali...bolehla bawak Darwishes...

pictures4keep said...

hee..pegi bawak bebudak 2 tu skali..bawak mak ke adik ke kakak ikut teman..kalau tak nanti..pegi sana asyik teringat kat darwishes..nampak baby kat sana..ingat darwishes...tak enjoy..

:P

CikMin said...

salam qis..juz nak share..cikmin pernah melawat hubby yg masa tu keje di ireland..cikmin spend 15hari bersama suami kt sana..anak2 sume mmg tggal..walaupun perit..but worth it..percayalah..

kakchik said...

salam qis,
kakchik pun setuju dgn idea fiza tapi rasa ok jugak dgn cdgn cikmin.
buat istikharah dulu lagi baik kot.
biar Allah tentukan mana lebih baik. lepas tu tengok kecenderungan hati nak bawa darwishes atau nak tinggalkan sebentar.
semoga qis temui keputusannya.

cintaKusayangMu said...

k.liya: ibu qis sure xnk nye..dia msti nnt dok teringt kt ayah n adik2 yg tgh sekolah lg...

noami: ada betul gak kate2 u tu...erm...tp adik i yg 2nd tu preggy..dia xleh jln jauh sgt..yg 3rd tu nnt dia risau laki dia tgl sorg2...huhuh...

cikmin: ok ye berjauhan ngn ank2 kjp..hurmm...qis ni bknye xprnh jauh2 ngn ank2...tp bila pk2 balik xbest klu xde dorg tu yg payah tu...huhuh...

kakchik..insyaAllah smoga istikharah qis bertemu ngn keputusan yg terbaik..doa2kn la ye...klu jd qis g leh survey2 abaya kt sane kn??hehehe

maria said...

qis,ku rasa better mu gi kot...
sbb betul jugak katamu nanti dah start klinikal lg bz...
ku tau mu pun akan rindukan darwishes,tp ku rasa lg berbaloi gi AD n honeymoon ngan hubby mu tu...mana tau silap2,dpt adik baru yg leh bg nama qistina...huhu...

xpun,klu mu larat,mu ajak ler sape2tolong jg darwishes kat sinun...

cintaKusayangMu said...

maria: idea bab dpt adik boh nama qistina tu mmg xleh thn la maria oooiii...mu sj nk bg bekas cser ku ni robek merobek ye???mokekeke...

Newer Post Older Post Home