CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Thursday, October 29, 2009

:..jalan 2 di ikea..:

aritu masa cuti xde keje..
di ptg jumaat yg agak2 nk jammed tu...
g la bawa darwishes jln2...
dh lama rasanye xg jln2...(tipu..aritu baru g jln ngn daddy..heheh)

ala..bkn pe..bosan dok umah kn..
baik kita g jln2 semntra mummy ader kn darwishes...

so g la ikea ditemani nanny, atok, cik ina n ucu ahmad..(wajib kene ramai2 teman)
bibik??
oo...kene tgl supaya leh settlekn keje2 umah..heheh..
kejamsss nye majikan...(mmg aku kejam....mokekeke)


rasa nye worth it x klu bli high chair ni???
brape lama rasany2 bdk2 ni leh dok diam dlm tu??
sape2 ader experience??



qhuzhairy dok ngn mummy kt dpn...
abg kena dok ngn nanny kt car seat dia..hahah....

atok suh mummy yg drive..tp mummy
malasssssssssss.......


suka ye kena geletek...

sebenarnye dia suka sbb nmpk muka mummy kt cermin tu...


hah....nk g mane tu??
xleh diam seminit pn tau....

hah..cmtu la..mummy nk mnta duit ngn daddy suh bli sofa cmni..
jd model sat ye... (dgn harapan daddy bg bli..sbb nmpk ank dia
comel bila berada di ats sofa tu ...ayat x menahan...)


muka kena pksa suh bergmbr ats katil org...

QZ: malas nk pandang kamera.....mummy asik suh senyum je....

QS: ok..kita jgn pandang kamera ye...

M: oo...komplot ye....


QS: okla..kita senyum skit la kt mummy..kang mummy majuk..
xnk amik gmbr kita lg...

QZ: oo...yeke???


mummy..suka la chair ni..
bli 1 boleh??

hah...tgu daddy bg duit ye...mummy dh kopak...
dlm poket sluar ni ader bulu2 je...


part kena dok dlm stroller ni mmg dorg lemas..
mummy xkira..dok gak dlm tu...
sape larat nk pegang...



last but not least...
b4 blk..mkn2 dlu ...
pandai ye bodek nanny...
dpt aiskrim....nsb baik blk tu ok je..xde batuk or flu....
klu x....no ice cream k....

11 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

hehehehe....qis...comel nye die mkn aiskrim.....

bintangku said...

cam kene dera jerk masa mkn eskem tuh... he he he

cintaKusayangMu said...

k.atie: budak tu klu bg 1 mngkuk eskrim pn leh abis kak..xbg chan org lain lngsung...

k.sha: tu rela dlm pksa tu kak bila kena sua smpi comot mulut dia...lg plak sejuk smpi pp2 smua...

Anonymous said...

high chair sgt berguna kalo beli
baby saya dari umo 10 bulan, smpi skrg 2 tahun lbh, mmg ok je duk dlm tu waktu makan...

cintaKusayangMu said...

ano: erm...sapekah anda??share la..kn good info tu..nk gak tau dr sape...mokekek...tq..klu bagus..rasanye nk kena bli gak ni nnt..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

high chair tue kita beli smp skrg adam still guna lg .. elok utk train bdk2 dari awal .. so pegi makan mana2 senang ;-)

cintaKusayangMu said...

k.diana: bagus ye kak..ok la klu cmtu kena g ikea lg ni...aritu smpt sambar drawer cabinet tu je utk baju bdk ber2 ni...

CatlinaFly said...

salam qis..rindu gak kat darwishes..so qis dah kat mesia sokmo ker ni?cam lawan je high baby chair tu ok ke? :)

cintaKusayangMu said...

catlina: rindu gak kt e ein...huhhuh...lama tul awk xupdate blog..kursus sokmo...xla..qis kt medan ni...tgh bln dpn baru blk lg..

b.O.n.d.a said...

sedapnye dia makan aiskrim =) aunty bOnda nak skettttttt =p

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Newer Post Older Post Home