CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Saturday, October 10, 2009

:..kurelakan kau pergi..:


Rabu (7 oct 09) , 9.20 PM...flight abg jep ke Abu Dhabi...
so kena standby kt KLIA dlm kul 7 cmtu...

abg jep naik Etihad...

ni gambar kitorg 1 family...
dh lama x amik gmbr same2...
gmbr raya pn xdpt nk amik 1 family..
ader je yg xkena...
huhhuh


abg jep dgn Qhuzhairy....
sayang daddy...t.c tau...


daddy with Qhushairy...

love daddy so much....
nnt blk jgn lupa bawakn hadiah utk kami ye...
hehehhe



gambar ber2..
dh lama x amik gmbr ber2 cmni...
huhuuhu....
rindunye kt abg....


ni gmbr masa abg jep nk check in luggage....


hah.....supaya xde minah2 arab tu tackle abg jep..
so attention ye minah arab,....
ni laki aku..dh ader 2 org anak pn...
so jgn tackle ye....
aku masih sayangkn laki aku ni...
kini dan selama2nye...
hahahhah

lg 4 bln baru dpt jmpa abg jep lg..
time tu darwishes ni dh setahun dh...

jgn lupa..abaya lg utk ayg ye...
tgh nk wat collection ni....
heheheh


p/s: daddy dh pegi..xlama lg..mummy lak nk pegi..ksian darwishes..kena tgl lg...

19 comments:

Kak Liya said...

kak liya rasa ramai yg kata raya tahun ni tak meriah atau tak seronok.Kebanyakan yg kata tu seme berdepan dgn dugaan di musim raya thn ni...

Liana said...

Betul kata kak Liya tu... Masing2 dengan dugaan masing2. Ini semua lumra kehidupan! Dan juga ada PJJ. Nanti bila keluarga dah bersatu kembali...tentu lebih bermakna. Apapun buat Qis akak doakan semua tabah dengan dugaan ini...

teha al-habsyi said...

ala cedihnyeee..xpe nnt abg jep keje rajin2 dpt tambah koleksi abaya qis lagik..hehehhehe!tp abaya dubai n abu dhabi lawo2la..dorg berfesyen sket..mcm tpt teha ni..kt riyadh..xdela fesyen sgt sbb undang2 dorg ni lain ngn dubai...ok t.c ye mummy ngn si kembor tu..comel!!

adda said...

huhuu sedihnyer pisah 4 bulan.. waa darwisy dah besar laa.. geram tgk tembam2..

cintaKusayangMu said...

k.liya: xpela kak..insyaAllah raya akn dtg lebih meriah dr thn ni..kita berdoa smoga kita dpt berpuasa lg thn dpn n beraya lg ...

k.liana: aah kak...cmne dugaanye pn..kita kena tabah menghadapi..tq kak atas doanye tu..smoga qis makin tabah ...sbb kdg2 ketabahan ni runtuh dgn tiba2....uhuhu.....

teha:heheh...teha..qis kena suh abg jep keje rajin2 ni..demi nk penuhi kehendak bini dia yg dh mula gilakn abaya ni....oo..mmg kat riyadh xleh fesyen sgt ye...xbestnye...xpe..nnt teha g la abu dhabi or dubai leh shopping abaya kt sane lak...hehehhe

cintaKusayangMu said...

adda: tu la..4 bln lg baru leh tgk darwishes..ksian kt daddy..time tu msti bdk 2 org ni dh leh jln....

AshAnas said...

lamanya 4 bln, sedih la kan...

cIk pEnNa said...

alahai..cedih nye!

cintaKusayangMu said...

ashanas: aah..lama kn 4 bln tu..huhuhu...
sue: ku hepi dh skrg..dh jd tunang org...aku ni sedey jauh ngn laki aku..huhuhhu

mummy aryan syamil said...

adehhh yang...sayu plak aku bc neh haaa....
sabar la...nnt da abis study,leh spent time ngn twin & fly abu dhabi k..ko tkcr k..mmuah2x kt twin...

da abis study...

SILER MENAMBAHKAN TWIN LAGIK
Mokekekekekee

CatlinaFly said...

dugaan...harap bersabar ye qis...ada hikmahnye tu

hatiberbunga said...

sedey nya kena tinggal2 camni..
klau saya ler, dah lama meleleh air mata nih!
cik abang mu ini brape lama lg kena keja kt sana, qis?

ctm-cak'on said...

alohai, darwishes kene tggl lg ek, nnt ym dgn daddy sllu ek...

tetibe aku tkedu jap qis, senasib anak kite ni, sayunyeeeee...

dorg dh besar nnt sure byk sgt tye nape daddy dorg keje jauh2 kan, hope mase tu aku n akasyah dh leh ikut le cak'on naik kapal skali, amin...

wei...mane pic dgn abaya, nk tgk! mane taw aku kenan ke leh kim kat a.jep ;)

cintaKusayangMu said...

shiera: kak...adeh hai...tgn ni dh gatal nk book tiket dh..huhuu....tu la kn..abis je stdy mmg nk dok kt abu dhabi la..xsnggup dh jauh2 cmni....adik si twins pn leh proses kt sane nnt..hahahah...

catlina: smog qis lebih tabah ...doakn ye...

hatiberbunga: 2 thn dia kt sane...huhhu...lps tu tgk keadaan sama ada smbung lg kt sane atau g tmpt lain lak...

cintaKusayangMu said...

yam: aah yam ank kita senasib...nk wat cmne..kena la kita trime...sabar je la kn...pic ngn abaya nnt aku post..hahaha....aku baru ader 2 lai je...xsbr ni nk wat collection...

adex-aieda said...

sedehnyer...
camner leh bertahan 4 bulan nih...
sabar eik...suami cari rezeki tuh...qis lama lg ke nak abis study nih?

lau adex...jgnlan 4 bulan...4 hari pon dh boring....sedeh ooooo

cintaKusayangMu said...

adex:qis dh xlma lg nk abis..tp sedey gk bila kna tgl cmni...masa yg spend same2 leh kira brape lma je...tu yg bila abg jep kt sni rasa xnk pisah walau sesaat..g jamban pn klu leh nk follow...hahaha

Nana said...

4 bulan lagi baru jumpe??sedihnye...
akak wlpun pjj ngan hubby plg lama xjumpe sbulan lebeh je.
sebak plak tgk gamba korang..serius ..hanya PJJ yg memahami kaum PJJ :)

cintaKusayangMu said...

k.nana: betul kak..hnya yg mengalami dpt memahami...huhuh...xpela..ader hikmah tu sume...same2 kita bersabar ye

Newer Post Older Post Home