CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Wednesday, October 14, 2009

:..ni ape kes ni???..:


waktu ni baru pas mandikn qhuzhairy...
baru je pakaikn lotion n CD..
skali tu dia wat aksi cmni...

sape yg salah skrg ni??
salah didikan ke??salah skill ke???
aksi gymnas mane dia tiru ni??

tau la mummy dia ni dlu ex gymnas...
xkn ank pn nk ikut jejak kot....


p/s: org tua kate klu baby isap ibu jari kaki..mksdnye nk dpt adik lg...
erm..utk kes qis ni rasanye xde la kot wat masa terdekat ni..cmne nk dpt adik...kilang x beroperasi...wakakaka

18 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

kalo qhushairy pun wat cam qhuzhairy gak...mgkn betul ape org tua2 cakap... :p

adda said...

haa nak adik lagik la tuh. tp kalau kilang x operasi, nampaknyer diorang kene tunggu lagi la hiks

mama izzya@idah said...

selalu gak dgr org tua2 ckp..klau anak isap jari kaki nk dpt baby lg..huhuuh..selalu gak berdebar..tp tu org2 tu yg selalu kata la..
tp klau pulun ah byk mana skalipun kaki tu tp kilang x operasi x jd gak...hehhhhe

cintaKusayangMu said...

queenof2heroes: hahah..nk kena 2 2 wat cmtu ye??adeh...abis la mummy nnt kena bebelkn ngn doc...

adda: adeh...kasih syg yutk dorg xcukup lg kak..kang budak2 ni kurg kasih syg plak...huhuhu

idah:org2 tua ni ckp kdg2 ader gak kebenarannye...tul tu idah ...klu kilang ni diberhentikan operasi utk 4 bln..xde mknenye mkn kaki skali pn...hahah

bintangku said...

Najmi pun ada jgk buat camtu... ntah btl ntah tak... tp harap2 tak ler.. tak mo lg buat masa t'dkt nie. Dia sorg pun dah tak t'layan rasanya.. Lasak sgt.

Liana said...

hahahaha...kilang tak beroperasi? tak faham...tak faham... hehehehe... Tu tandanya baby nak tunjuk skill dia!

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ayiokkkkkk dasat tue kecik2 tjk skill gimnas ;-)

NoreLL said...

hahaha..
bagus2 anak qis...ala2 gimnas gitu
depa nk adik 2...
mcm mana la org lama buleh pkir smpai tahap 2..
contoh anak isap kaki nk adik...leh caya ke???

CatlinaFly said...

hehehehhe..berjaga-jagalah hihihi..:) dah la lame tak jumpe kan...lagi 4 bulan..pastu nanti jumpa time tuh...jeng jeng jeng...kilang mesti beroperasi semula ngeh ngeh..

Kak Liya said...

ala qis...bila daddy dia balik nnt sah2 melekat adik diorg...ekekkekeeinili

gee ryder said...

hahaha abihla qis...konfem kembar tiga pasni kekeke...

tapi kdg betul tau qis..sbb aqeel dulu pun gitu gak..sekali tu dia baru 5bln akak dah preggy..tapi bethan 4bln jer..xde rezki :(

ctm-cak'on said...

kilang yg beroperasi slps 4 bln yg lalu kot de hasil yg menjadi, ekekek...qis, ko dh balik indon ke?

Nana said...

kilang ttp selama 4 bulan ek heheh
ala tu org tua2 saje cakap je damia dari umur dia 6 bln dok isap ibu jari kaki skang ni uska geget ibu jari kaki, dah la kilang kejap buka kejap ttp hahaha..mcm mana nk ada hasil

Drama Mama said...

cutenya ur twins! best kan ada anak twins,i tak de anak twins but i have twins for brothers hehe

cintaKusayangMu said...

k.sha: mmg tul kak..wat masa terdekat ni kuburkn dulu la hasrat tu..tgu la dh 3 thn ke bdk2 ni..baru leh pk...

k.liana: hahah..xkn xphm kot kak..sje la tu wat2 xphm...

k.diana: ader lg kak..aksi2 gymnas n ganas yg dia tunjukn...

norelL: ntah la..org2 tua ni ader je yg tersiratnye..utk peringtn kpd para ibu la kot..suh pk yg ank tu kecik lg..xyah beradik dlu..

catlina: lg 4 bulan tu dh kena pki guard kt kilang...takut wooo....

k.liya: alamak kak..nnt2 la dlu...hahaha

k.gee:betul ke ka...adoi...abis la qis...berdarah telinga ni kena bebel ngn doc nnt...

yam: kilang dlu tu beroperasi tp xde hasil yg dpt mmbanggakn..hahah...aku kt klang lg..mgu dpn baru blk...

k.nana: ntah la kak..kdg2 org tua ni ckp betull..kdg2 xbetul..

drama mama: twins brothers pn kira ok gak la mama..mane tau lps ni mama dpt twins lak..

Nik Ha said...

Salam kenal,
Cutenya aksi tu kan ;) he..he..akak rasa ada kebetulan gak kata org tua2 tu sbb time umo baby cegitu, hormon kita dah aktif kot esp. kalau tak BF (ni ikut experience je, bkn research ye..he..he..) sbb akak dulu time dia duk isap jari tu mmg time subur ikut perkiraanku, so kalau nak planning aka jarakkan bb kena la berhati2 di jln raya..ekekeke.

cintaKusayangMu said...

Nik Ha: salam perkenalan...aah..utk lebih berhati2 di jln raya..kena slalu ingt2 la...hahaha...tp kdg2 takut terbabas gak kn..xpe..factory tutup utk 4 bln ni...

bOnda said...

iya betullll..nak adeek tu =D daddy, balik cepat!!! ekekeke

Newer Post Older Post Home