CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik ..klik....klik...

Monday, November 16, 2009

:..doakan aku..:

salam semua..smoga korg sume menjalani hari isnin ni dgn happy...

aku nk mulakan hari yg segar ni dgn g maybank utk settlekn problem aku tu..
pastu nk trus ke balai g dating2 ngn inspctr yg handle kes aku ni...

korg doakan la segala nye berjalan lancar ye...
ape2 nnt aku akan update kt korg nnt....

sayang korang yg xputus2 bg kata2 semangat kt aku...
terima kasih byk2 ye...

20 comments:

Yanmie said...

salam qis..mudahan dpt blk duit tu dan dipermudahkan segala urusan..amin..

QuEeN Of 2 Heroes said...

harap2 sume urusan berjalan ngan lancar...

SyaNa said...

akak doakan sume ok ye qis
mmg kuang ajaq penyangak tu
take care ye

fiza said...

Salam Qis, ku baru tahu kisahmu pagi ni, huhuhu...ku akan doakan mu, jahat sungguh org tu.

Ku tak sangka plak mu akan kena, sbb benda ni kerap jadi. Aku sendiri pernah dpt email mcm ni, tapi ku tahu penipu nyer kerja, ku siap call maybank nak minta pengesahan, dorang ckp email tu tak betul, next time klo dpt email mcm tu delete trus.

Smoga urusanmu berjalan dgn lancar. Report kat 999 lah ☺☺

bintangku said...

semoga semuanya dipermudahkan..

len kali, jgn percaya email2 camnie. Biasanya, bank tak kan antar email utk urusan kewangan nie...

..nOj.. said...

salam terjah... dh baca cite panjang lebar kt bawah tu... ciannye... xguna punye hackers... hati2 la ye sis lain kali... org jahat ni mmg mcm2 cara nk susahkan org... pray for u

NurShahFamily said...

salam qis... nur harap semua berjalan ngan baik...

cintaKusayangMu said...

yan: tq yan doakan cmtu..mudah2a smuanye dipermudahkn..

cintaKusayangMu said...

queen: tq queen..qis pn harap cmtu gak..

cintaKusayangMu said...

k.syana: tq kak...mmg kuang ajaq pn..kot ye nk kaya pn jgn la bankrapkn org lain ...huh

cintaKusayangMu said...

fiza:klu ku report kt 999 rasanye dorg nk layan ke kes ku ni ye??ku takut dorg bo layan je nnt...huhhu

cintaKusayangMu said...

k.sha:bnda nk jd..qis pn xmnta bnda ni jd kt qis..ada hikmah di sebalik ni sume..klu x terjdai kt qis..maybe terjdai kt org lain..so same2 la kita amik iktibar...

cintaKusayangMu said...

noj: tq ats doa mu itu..insyaAllah next time qis akan lebih alert ttg bnda2 cmni..

cintaKusayangMu said...

nurshafamily: tq nur...qis pn harap2 smuga sume nye lancar

silent reader said...

salam kak,
1st time view blog akak ni.masyaAllah,tkejot sy bc cite seram yg blaku kt akak.infact sy br je dpt email cmtu,nyaris nk bukak.tp sy trus forward ke my uncle yg keje bahagian virtual banking maybank..die kate skrg ni mmg byk sgt2 kes.n dieorg still berusaha cari pelbagai cara utk elakkn customer kene tipu.kalo mbb cari pelbagai cara utk elak customer kene tipu,scammer/hackers ni lak akan cari pelbagai cara utk berada 1 step ahead..
bsabar la kak,org yg mencuri ni hidupnye tk kn selamat.kalaupn tk dpt blik duit akak,atleast akak da alert kwn2 lain.

asmaa said...

kuatkan semangat ye qis...semoga allah s.w.t mempermudahkan segala urusan ...

cintaKusayangMu said...

silent reader: tq sudi review n baca blog qis..betul tu..klu pihak mbb berusaha utk kuatkn tembok security , hackers ni plak lg la nk tembus tembok tu...xpe, xdpt balasan kt dunia, kt akhirat pasti menanti...kita tgk cmne kt akhirat nnt dia jln senget nk mnta qis halalkn segala hasil curian dia tu...
qis mnta sebarkn la ttg bnda2 ni kt sume kawan2 n saudara mara..jgn ada lg sape2 yg terkena ngn tipu helah ni..

cintaKusayangMu said...

asma: tq asmaa...smoga qis kuat n semuanye berjln dgn lancar..aminnn

SiTi said...

qIs..aKu bErSiMpAtI gAk Kt Ko...TeRuk bEtUl OrG Yg WaT kEjA Ni...tAu Nak dUit dGn MUDaH jEr...hArAm DuIt Tu UtK dIoRG .... x sElAmAT lAa dIOrG DuNIa aKhiRat...

hArAp KO DpT bAlIk DuIt tu...

cintaKusayangMu said...

siti: tq siti...mmg aku xhalalkan duit tu..dia xrasa bersalah ke amik duit org..aku plik la ader gak manusia yg nk cpt kaya dgn cara cmni..huh..

Newer Post Older Post Home